Cuma, Ekim 31, 2008

'Beylikdüzüspor'u ikinci yarıda izleyin'

HABER-FOTO: EFKAN BUCAK
İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup’ta mücadele eden ancak geçtiğimiz yıllardaki performansından uzak bir performans sergileyen Beylikdüzüspor, bu hafta sahasında oynayacağı zorlu Ümraniyespor maçının hazırlıklarını, tesislerinde yaptığı son çalışmayla tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı.

Sezona Tuncay Terzi’yle başlayan ancak alınan başarısız sonuçların ardından ünlü teknik adam Şenol Demir’i göreve getiren Mavi-Beyazlılar güçlü rakibine sürpriz yapma niyetinde.

Bölgede tanınan ve sevilen bir sima olan Şenol Demir’in takıma getirdiği hava idmanda hissedilirken, tecrübeli çalıştırıcı ikinci yarıda çıkışa geçeceklerini söyledi. Demir, takımın başına iki hafta önce geçtiğini hatırlatarak, Mavi-Beyazlı ekibin tam potansiyelini ortaya çıkarması için zamana ihtiyaçları olduğunu, bu sezonu bir geçiş dönemi olarak gördüklerini dile getirdi.
Şenol Demir ve yardımcısı Hüseyin Saraç.
Bu hafta sonu, geçen yılki 3. Lig terfi maçlarında yarı finale çıkardığı Ümraniyespor’la karşılaşacaklarını söyleyen Şenol Demir, “Ümraniyespor camiasını mükemmel bir şekilde karşılayacağız. Ümraniyespor’u çok sevdiğim bir gerçek. Biz onların rakibi değiliz ama elbette sahada elimizden gelen tüm mücadeleyi sergileyeceğiz” dedi.

Hedeflerinin ligde tutunup gelecek sezonun takımını ortaya çıkarmak olduğunu dile getiren başarılı teknik adam, “Bu sezonu atlatıp gelecek sezon mutlaka 3. Lig’e çıkmak için mücadele edeceğiz. Şu anda geleceğe yatırım yapıyoruz, altyapıya büyük önem veriyoruz. Altyapıdan Fırat, Burçak ve Serdar şu anda kadromuzda ve ileride A takımın değişmezleri olacaklar. Ocak ayında, şu anda görüştüğümüz en az beş oyuncuyu kadromuza katacağız. İkinci yarıda bambaşka bir Beylikdüzüspor izleyeceksiniz” diye konuştu.

Teknik direktör Şenol Demir, futbolcular Mustafa (solda) ve Onur, eski takımları Ümraniyespor'a karşı mücadele edecek.


Mavi-Beyazlı camianın tanınan isimlerinden olan ve kulübe büyük destek olan Talat Çakır (sağda) ve Zeki Terzi (solda), idmanlarda Şenol hoca ve talebelerini yalnız bırakmıyor ve onlara destek oluyor.
Talat Çakır, “Son iki sezondur 3. Lig’in kapısından dönen takımımızın içinde bulunduğu durum elbette bizi memnun etmiyor. Ancak benim Şenol Demir’e ve futbolcularına güvenim tam” derken Zeki Terzi de “Beylikdüzüspor şu anda hak ettiği yerde değil. Ancak inanıyorum ki Beylikdüzü Belediye Başkanımız Vehbi Orakçı, yönetim kurulu, teknik heyetimiz ve futbolcu arkadaşlarımız el ele vererek bu takımı eski günlerine döndürecektir” ifadelerini kullandı.


Öte yandan teknik direktör Şenol Demir, şu anda tesislerinin de yapım halinde olduğunu belirterek, böylesine modern bir tesisi Beylikdüzüspor’a ve Türk futboluna kazandırdığı için Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı’ya da teşekkür etti.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

beylikdüüzzzü hak ettiğ yerde değill bence çok ii ekibe sahipp şenol hoca kalbur üstü bi hoca ligin üsütündee çokta ii adamlarr onurrr çok etkili bi oyunucu çok kaliteli ekipe sahipp ii olcaklrdır

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...