Perşembe, Ekim 30, 2008

Bahçelievlerspor artık daha güçlü


İstanbul 1. Amatör Küme 11. Grup takımlarından Bahçelievlerspor bir taraftan hafta sonu oynayacağı zorlu Nişantaşı maçına hazırlanırken diğer taraftan takım da bazı gelişmeler yaşanıyor...
Yeşil-beyazlı ekipte 3 yeni oyuncu kendilerini resmen yeşil-beyazlı yapan imzayı atarken bu oyuncular Galatasaray genç takımından yetişen 1986 doğumlu ve orta saha mevkinde oynayan Çağhan; yine Galatasaray'da yetişen ve en son Merterspor'da oynayan1986 doğumlu stoper
Atilla; İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da yetişen, sağ kanat ve forvette görev alabilen ve en son Avcılarspor forması giyen 1986 doğumlu Gökhan. Bu üç oyuncu, belli bir süre resmi, maça çıkmadıkları için lisansları boşta sayıldığından, kulüpten kulübe transfer statüsünde sayılmıyorlar. Bu nedenle yeşil-beyazlılar bu futbolcularla resmi sözleşme imzalayabildi.

Bahçelievlerspor Teknik Direktörü Azmi Halıcı, artık daha güçlü olduklarını, hiç bir rakiplerinden çekinmediklerini ve hedeflerinin ligde kalmak değil play-off'a katılabilmek olduğunu belirtti. 57 yaşındaki tecrübeli futbol adamı, son gelişmelerin de iyi yönde olduğunu ekleyip şöyle konuştu: "Bizi oldukça memnun eden olaylar oluyor. Takıma yapılan 3 transfer çok iyi oldu. Bu oyuncular gücümüze güç kattı. Artık hedef büyüttük ve play-off'a gitmek istiyoruz. Matematiksel olarak şansımız var ve olduğu sürecede mücadele edeceğiz."
Önlerinde 7 maçlarının olduğunu ve bu maçlarda 21 puan aldıkları takdirde 22 puanla play-off'a katılabileceklerini iddia eden tecrübeli teknik adam, "Bu sözlerimizi sahaya da yansıtmamız lazım" dedi ve ekledi: "Fikstür avantajımızı iyi kullanmak gerek. Buna da hafta sonu oynayacağımız Nişantaşı maçıyla başlamak istiyoruz. Bu maçtan galibiyetle ayrılıp iyi bir hava yakalamak istiyoruz."
Tecrübeli antrenör sözlerini şöyle noktaladı:"Sakatlarımızdan kaleci Eyüp de iyileşti. Nişantaşı maçında sahada olacak. Yeni transferlerimizin de evrakları verildi ve onlar da hafta sonu oynayacak. Artık taraftarımıza galibiyet hediye edip onların gönlünü almak istiyoruz. Şimdiye kadar onları hayalkırıklığına uğrattığımızı ve 500 bin nüfuslu Bahçelievler ilçesini iyi temsil edemediğimizin de bilincindeyiz ama dediğimiz gibi bu hafta yeni bir sayfa açıyoruz. Kalan tüm maçlarımızı kazanıp play-off'u sonuna kadar kovalıyacağız."
Öte yandan takımın dünkü idmanına gelen yaklaiık 20 kişilik taraftar grubu, Nişantaşı maçı öncesi takıma destek verdi ve Nişantaşı'nın sahadan puansız ayrılacağını öne sürdü.

Bahçelievler-Nişantaşı maçı pazar günü 14.15'te Nişantaşı sahasında oynanacak.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

daha öncede yazmıştım transfer bitti diye bence bahçelievler düşmüştür bir bahçelievlerli olarak çok üzülüyorum. şimdi yeni transfer yaptık diyolar filiz lisanslı adam alıyolar şimdi soruyorum iki yıl resmi müsabaka oynamayan futbolcu bize ne kadar faydalı olur onlar hazır olana kadar lig biter bizi kandırmasınlar

Adsız dedi ki...

Bencede kardeşim, bizlerin gözünü boyamak maksatıyla yapılan transferleride kabul etmiyoruz. Tamam iyi oynayabilirler, ama kimse kimseyi de kandırmasına gerek yok. Bence bizim Bahçelievlerin işi oldukça zor...

Adsız dedi ki...

bahçelievler defansını geride kurup ilk önce 1 puan için oynarsa nişantaşından puan alırlar çünkü nişantaşı kadrosu sadece kontraatak futboluna elverişli hee bide şöyle bi durum var forvet metin uzun boylu ve ağır bu yüzden 10 kişilik bir takım gibiler metin kontra atak sistemine uygun değil ve takım kontra atağa çıkarken sadece takımı bozuyor.eğer bahcelievler nisanıntasının 9 numarasına markaj uygulayıp defansif oynarsa 1 puan cepte oynarlar birde gol bulurlarsa maçı alırlar..

Adsız dedi ki...

bunların hiçbiri gs de falan yeişmemiş birazcık futbolu bilen biri hemen anlar zaten tff dede her futbolcunun kariyeri gözüküyo yapmayın lütfen

Adsız dedi ki...

maç bahçelievlerde yaavvv

Adsız dedi ki...

yine Galatasaray'da yetişen ve en son Merterspor'da oynayan1986 doğumlu stoper
Atilla; bu arkadaş 2000 yılında merterde filiz lisans çıkarmış ve en son 2003 te vizesi yapılmış.çok komiksiniz :)

Adsız dedi ki...

hakikatten bu haberleri yazan arkadaş bak artık ayıp!bu oyunculardan Atillanın vizesi 2003de yapılmış en son ayıptır ne galatasarayı falan artık yeter ama bu kadarı da fazla birazcık doğru insan olun.Diğer ikisi ise uzuun senelerdir oynamıyor.Allahtan tff sitesi var da yalanı doğruyu ayırt edebiliyoruz.Bahçelievler takımı küme düşmemeye oynar çünkü tipik bir 2.amatör orta sıra takımı.malzeme yok para yok taraftar yok.yahu milleti kandırmaya utanmıyor musunuz artık bu kadarı da fazla.

Adsız dedi ki...

hakikatten bu haberleri yazan arkadaş bak artık ayıp!bu oyunculardan Atillanın vizesi 2003de yapılmış en son ayıptır ne galatasarayı falan artık yeter ama bu kadarı da fazla birazcık doğru insan olun.Diğer ikisi ise uzuun senelerdir oynamıyor.Allahtan tff sitesi var da yalanı doğruyu ayırt edebiliyoruz.Bahçelievler takımı küme düşmemeye oynar çünkü tipik bir 2.amatör orta sıra takımı.malzeme yok para yok taraftar yok.yahu milleti kandırmaya utanmıyor musunuz artık bu kadarı da fazla.

Dediklerin birçoğunda haklısın arkadaş, Yalnız! son kelimelerindeki bir lafın yanlış!

Taraftarı yok diyorsun. Sen hiç bahçelievler maçını izlemeye geldin mi? 100 150 kişi izliyor maçlarını beaa sen ne diyorsun. Bizim için gerçi farketmez 5 kişi bile olsak taraftarlık olan sorumluluk görevimizi yerine getiririz. Herkesin lafına bakarak iş yapsaydık ohooo

Bence çok yanlış bir kelime kullanmışsın. Hea bahçelievlerli olarak söylüyorsan, bence sen b.evlerli değilsin kardeş derim. O takımı tutan böyle demez;)

Adsız dedi ki...

ya kardeşim sanane adamların yaptığı transferlerden sana mı dert
sen Çaghan ın galatasaray da oynamadığınımı sanıyorsun açta bak tff .sitesine adam Galatasaray genç ve süper genc takımlarında oynamış Gökhan ist.B.B. SÜPER genç takımında oynamış atilla Galatasaray b.gnç ve genç takımlarında oynamış bilmeden konuşmayın inanmazsanınz bakın tff,sitesine hpdri meydan biz öyle kıytırık transfer yapmayız ya kendimiz alt yapıdan yetiştiririz ya en iyisini alırız en iyiyi alamıyosak bizim alt yapımız zaten şu an 1.amatör oyuncuları denginde oyuncu çıkartıyor.luzmsuz oyunculara gerek yok onun için bizim yani Bahçelievler spor transfer politikalarını bilmeden konuşmayın.

Adsız dedi ki...

Bu sitede belki de en sevmediğim tek olay bahçelievler furyası...Doğruları duymak istiyoruz artık.
Bahçelievlerle ilgili haberi yazan arkadaş bunları yazacaklarına gitsin topçularına para versin,eşofman versin.
Amatör futbolun,amatör ruhun en önemli özelliği paylaşmaktır.Yenince sevinirsin,kaybedince üzülürsün...Yeri gelir tozluğun olmaz arkadaşına verirsin,yeri gelir,yol paranı bölüşürsün,yeri gelir,tekme tokat kavga edersin arkadaşınla...Ama bunlar hep amatör futbolun içindedir ve amatör futbol bunlarla güzeldir.
Yalan,uydurma haberlerle değil.
www.tff.org sitesine baktığınızda transferi bahsedilen oyuncuların oynadığı klüpler gözükmektedir.Galatasaray'da altyapı! almış bu oyuncular 4 5 senedir futbol oynamıyor...

Ama ben boşuna konuşuyorum ki...
Bu ülkede herkes vasfı dışında işler peşinde.Manken şarkıcı olma,şarkıcı aktör olma çabasında...Bu bahçelievler haberlerini yapan arkadaş da yukarıdaki aciz,asalak kitlenin içerisinde..Vasfı olmamasına rağmen yalan,yanlış yazılarla bu güzel siteyi kirletmekte.Kendisi büyük ihtimalle bu satırları okurken zevkinden kıs kıs gülüyordur,ne güzel dikkat çektim diye...
dünyadaki bunca kirliliğe bu site vasıtasıyla BAhÇELİEVLER TOKMAKÇISI olarak devam ediyorsun...Devam et!!!

Site editörüne de bir çift lafım var.
Lütfen her haberi böyle confirme etmeyin.Mümkünse artık Bahçelievlerspor haberi confirlemeyin hatta...Habere doyduk sağolsunlar!

Adsız dedi ki...

herkeze selamlar ben şu haber beğenmeyen arkadaşa bir çift laf söylüyecem böyle bişey olamaz ya kardeşim sana mı dert kimse bişey demezken kimse bu kadar üstelemezken sana ne oluyor
beğenmiyorsan okuma zorla mı ?okuyorsun veya okutuyoruz burası özgür ve demokratik bir site dir isteyen istediğini söyler yazar ve okur haddini aşmayacak şekilde ama senin dediğin yok biz Bahçelievler haberi istemiyoruz yok biz şu takımın haberini istemiyoruz yok efendim bir daha x kulüp ün haberi çıkmasın oldu o ozaman o çıkmasın bu çıkmasın nasıl haber olacak haber olmassa nasıl yerel futbol sitesi olacak yanlış bir düşünce böyle adamlar olduğu müddetce ne futbolumuz bir adım ilerler nede görsel ve sanal basın ilerleme kaydeder bu tür haber beğenmeme saplantıısı olanları kınıyor saygılarımı sunuyorum.

Mevlüt GÜZELDAL. SES RADYO SPOR SPİKERİ VE 365.HABER gazetesi editörü

Adsız dedi ki...

Sayın Mevlüt GÜZELDAL'ın ellerine sağlık diyorum. İşte tam benim söylecek olan sözlerimi yazmış aynen harfiyen yani. Neyse Geçelim o haberi beğenmeyen arkadaş'a sana sesleniyorum. Kulaklarını aç ve iyi dinle bizleri yani Biz derken B.evler Taraftarını.

1.Bahçelievlersporluysan takımı adam gibi eleştirirsin her yönden!

2.He yorumlarından anlaşılan şu bizim takımı tutmuyorsun tutmuyorsun diye sana eleştiri yapmıyorum. Asıl oraya geliyorum şimdi dur, Bizim takımı tutmuyorsan bilmiyorsan sus konuşma dicem. Ama bu kadar meraklı olup araştırmışsın yeni transferlerimizi:)

3.Bu siteye karşı bence bir özür borcun olucak. Bu siteye girdiğim gireli hep doğru haber ve tarafsız haberleri yayınlayıp yaptığı muhakkaktır. O yüzden burda terbiyesizlik yapma. Düzgün konuş. Herkese saygılı ol. Adam ol. Herkese asalak yada aciz diyecek bir konumda değilsin. Kendini öyle görüyorsan senin bileceğin iş. Ama çok yanlış şeyler bunlar. Bizlere ve bu haber için emeği geçen sitenin editörü başta olmak üzere,yorum yapan arkadaşlardan özür dile bence.

4.Sitenin editörü ne bilsin. Bu adamların oynayip oynamadığını B.evler semtinin bir gazetesinden gelen haberle adam yazmış koymuş. Suç bunda mı? Hadi onuda geçiyorum.

5.Seni niye bu kadar fazla ilgilendiriyor bu adamların oynamaması sanane yani? Derdin veya amacın ne?

6.Sanada tek lafım şu Mevlüt bey'inde dediği gibi beğenmiyorsan okumasın. Önünden geçersin. Bu kadar basit. Bak burda bir tek sanırım sen sorun yapiyorsun. Ve bir tek kişinin diyecek sözleriyle takımın haberleri kaldırılmaz. Bizim takımımızın haberleri herzaman yayınlanacaktır. Sakın burda provakasyon yapma. Sözlerle biyere varılmaz, sakın bunuda unutma. Haberi sunan yerelfutbol sitesine ve bizlere bilgi veren emeğe geçen tüm herkeze teşekkür ediyoruz. B.Evler Taraftar Tayfası...

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.