Çarşamba, Ekim 22, 2008

B. Sinopspor son anda yıkıldı

BAYRAMPAŞA SİNOP: 1 AKATLARSPOR: 1

İstanbul 1. Amatör Küme 8. Grup’ta sezona iyi başlayamamasına karşın beklenen patlamayı geçen hafta şampiyonluk adaylarından Güngörenspor karşısında gerçekleştiren Bayrampaşa Sinopspor, bu hafta sahasında bir başka güçlü takım olan Akatlarspor’u elinden kaçırdı. Mor-Beyazlılar galibiyeti son anlarda kaçırdı: 1-1.

STAT: Bayrampaşa Belediye
BAYRAMPAŞA SİNOPSPOR: Bahadır, Aydın, Recep, Ömer, Bilal, Yasin, Murat, Erkan, İdris, Gökay, Nebi
AKATLARSPOR: Buğra, Yusuf, Hüseyin, Furkan, Semih, Mustafa, Sezgin, Cengiz, Ali, Oktay, Yasin
Maçın ilk yarısında ev sahibi Bayrampaşa Sinopspor oyunu kontrol etti ancak golü bulamadı. Devre 0-0 sona erdi.
İkinci yarı başlar başlamaz, ev sahibinde Erkan çıktı ve yerine Okan girdi. Ve dakika 70’te Okan golünü attı. Bu dakikadan sonra Akatlarspor yüklenmeye başladı. B. Sinopspor İdris-Niyazi değişikliğinden sonra dengeyi kurdu. Son Anlarda da Nebi’nin yerine Muhlis oyuna dahil oldu.
Hakem 3 dakika uzatma gösterdi. Tam ‘maç böyle biter’ denilirken yan hakem Bayrampaşa Sinopspor lehine taç verdi. Orta hakemse taçı Akatlarspor’a verdi. Pozisyonun devamında Akatlarspor golü buldu ve santra atışı yapılmadan maç sona erdi: 1-1.

Maç sonrası bir açıklama yapan Bayrampaşa Sinopspor Kulübü Başkanı Sabri Ersoy, “Kaç yıldan bu yana futbolun içindeyim. Ben Akatlar Spor Kulübü gibi çok beyfendi bir kulüp görmedim. Çok mütevazi ve efendiler. Saha içinde ve saha dışında tek bir olumsuz söz veya davranışları olmadı. Antrenörleri Yıldırım Tükenmez’i kutluyorum. Harika bir maç oldu. Biz beraberliğe tabii ki üzülüyoruz ama Akatlarspor gibi bir dost kazandığımıza seviniyoruz. Teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum” dedi.

Ersoy aldıkları 1 puanı, maç günü doğum gününü kutlayan Genel Kaptan Cemal İkikardeş ve yönetici Sedat Sünnetçi’nin evlenen kardeşine hediye ettiklerini söyledi. Bu hafta sonu lider Reşitpaşaspor’la karşılaşacaklarını hatırlatan Ersoy, “Amacımız yine güzel ve iz bırakan dostluklar kurmak, ayrıca ligde ilk yarıyı 3 puanla kapatmak” dedi.
Bu arada Bayrampaşa Sinopspor, Akatlar maçına çeşitli pankartlarla çıktı. Mor Menekşeler şehitlerimiz için, sponsorları için, Bayrampaşa Belediye Stadı’na doktor sağlayan Tunaspor Eski Başkanı Haydar Uzun ve amatör futbola hizmetlerinden dolayı Yerel Futbol Sitesi için birer pankart açtı.
Başkan Ersoy’dan Sinoplulara çağrı

Bayrampaşa Sinopspor Başkanı Sabri Ersoy, tüm Sinopluları kulüplerine sahip çıkmaya çağırdı. ‘Ben Sinopluyum’ diyen herkesin artık Bayrampaşa Sinopspor gerçeğini görmesi gerektiğini dile getiren Ersoy, takımlarına destek olunmasını istedi.
Kendisinin Balkan göçmeni olduğunu, yönetimlerinin Adıyamanlılar, Elazığlılar ve Balkan göçmenlerinden oluştuğunu söyleyen Başkan Ersoy, “Aramızda sadece 3 Sinoplu var. Bunu anlamış değiliz. Biz Bayrampaşa Sinopspor için gece-gündüz çalışırken neden bir Sinoplu kulübümüze sahip çıkmıyor veya destek olmuyor? Gelsinler, Bayrampaşa Sinopspor Kulübü’nü ve camiasını bir görsünler. Acaba kaç tane profesyonel takımda böyle bir camia, böyle kulüp binası var? Yapılan yardımlar nereye kullanılmış; 30 kişilik bir futbol takımı nasıl idare ediliyormuş; 50-60 milyara kurulamayacak futbol takımı çok cüzi rakamlara nasıl kuruluyormuş artık bir görsünler” diye konuştu.
Kulüplerinde yönetici olarak faal görev almak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirten Sabri Ersoy, “Destek vermek isteyen olursa herkese kapımız açıktır, herkesi bekleriz” dedi. Ersoy ayrıca yılbaşı takvimleri için reklam vermek isteyenleri de beklediklerini sözlerine ekledi.

Tel: 0541 289 57 57 / 0537 608 42 15 bayrampasasinopspor@hotmail.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...