Pazartesi, Ekim 20, 2008

Adaspor, Gelibolu'yu rahat geçti


BİGA ADASPOR: 3 GELİBOLUSPOR: 1

Çanakkale Süper Amatör Küme'de Adaspor, Geliboluspor'u 3-1 mağlup etti. İlk devresi 2-1 sona eren mücadelede ard arda sayısız gol pozisyonunu değerlendiremeyen Adaspor, ikinci devrede bulduğu tek gol ile karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, 13. dakikada Gökhan’ın kornerden gelen topu şık bir kafa vuruşu ile rakip filelere göndermesiyle Biga ekibi 1-0 öne geçti.
Golden sonra daha rahat bir oyun sergileyen Adaspor, rakip kalede gerçekleştirdiği ataklarını sıklaştırarak 20. dakikada Burak ile farkı ikiye çıkardı.
37. Dakikada Adaspor ceza sahası içinde yapılan hareketin maçın hakemi tarafından penaltı olarak değerlendirilmesi sonucu topun başına geçen Gencer, takımı adına farkı bire indiren golü kaydetti. İlk devrenin sonlarına doğru her iki kalede gerçekleşen tehlikeli ataklar gol olarak değer kazanmazken, Biga ekibi Adaspor soyunma odasına 2-1’lik skor ile rahat bir şekilde gitti.

İkinci yarıda maça daha hızlı başlayan Kırmızı-Beyazlı Adaspor, ikinci devrenin ilk dakikalarında Gelibolu kalesinde gerçekleştirdiği tehlikeli ataklardan sonuç alamadı. Mücadelenin 61. dakikasında Burak’ın ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu, hakem tereddütsüz penaltı noktasını göstermesiyle topun başına geçen Burak, sert vuruşla topu ağlara gönderdi ve kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydederek maçın skorunu tayin etti.

Hakemler düğün salonunda giyindi!
Karşılaşmadan sonra açıklama yapan Adaspor Teknik Sorumlusu Serdar Duman, “Henüz ligin başındayız. İlk maçlarda alınan skorlar, ligin şeklini oluşturmaz. Galip geldiğimiz için mutluyuz” diye konuştu.
Öte yandan 18 Eylül Stadı'nın hakem odaları bulunmaması nedeniyle, hakem triosunun Belediye Aktivite Merkezi’nin düğün salonunda bir odayı kullanması ve sahada ambulans bulunmaması dikkat çekti.

Çiçeklidede-Mahmudiye maçı oynanmadı
Süper Amatör Küme'nin yeni ekiplerinden Çiçeklidedespor'un Mahmudiye Belediyespor ile oynayacağı maç , güvenlik güçlerini maç öncesi statta bulunmaması nedeniyle karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelendi.

Kaynak: http://www.bigahaber.com/

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...