Salı, Eylül 30, 2008

Özmuratspor bildiğiniz gibi!

Öz Alibeyköy'ün kazandığı penaltı vuruşunu Özmurat kalecisi İbrahim kurtardı.

ÖZMURATSPOR: 0 ÖZ ALİBEYKÖYSPOR: 1

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
Küçükçekmece’nin İstanbul 1. Amatör Küme’deki temsilcilerinden Özmuratspor, 2008-2009 futbol sezonunda da camiayı üzmeye devam ediyor.
4 yıldır hep son maçlarda küme düşmekten son anda kurtulan Siyah-Beyazlılar, yeni sezonun ilk haftalarında arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle tehlike sinyalleri vermeye başladı. Ligin üçüncü haftasında kendi evinde Öz Alibeyköyspor’la karşılaşan Özmuratspor rakibi karşısında vasat futbol sergileyerek sahadan mağlup ayrıldı.
Öz Alibeyköyspor 66. dakikada Eren’in ayağından bir penaltı kaçırırken (Kaleci İbrahim çok güzel çıkardı) 78’de Uğur’la golü buldu ve ligde ilk galibiyetini elde etti. Özmuratspor ise üçüncü maçını da kaybetti.
Özmuratspor kötü gidişini sürdürdü.
Öz Alibeyköyspor ligde ilk galibiyetini aldı.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

özmuratspor bır spor sever olarak çok üzüyor tönt.yanlış yapıyor.5.yıldır kümede son anda kalıyor.oysa bu takım 1.küme şampiyonluk maçı oynasa aynıgün ve aynı saatte k.çekmece 3.lıg şampiyonluk maçı olsa k.çekmeceden iki misli seyircisi olur niçin biri bu yanlışa dur demıyor.arnavutlar bır butun olun.yanı başınızdaki ifa sporu görmüyormusunuz.bır makedon

Adsız dedi ki...

Öz Alibeyköspor'un yeni Başkanına selamlar...

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.