Perşembe, Eylül 25, 2008

Özgür: Silivrispor'u siyasete alet etmeyin


HABER-FOTO: ENGİN AKIN
Silivrispor’un efsanevi kaptanı 'Yalnız Kurt' lakaplı Özgür Kurt (fotoda sağda) yazılı bir açıklaması yaparak kulübün siyasete alet edilmesiyle ilgili bilgilendirmede bulundu. Özgür Kurt yaptığı yazılı basın açıklamasında; “İlçemizin güzide spor kulübü Silivrispor, son günlerde bazı siyasi gelişmelerin odağında yer almakta ve basına yansıyan konular kulübümüz, sporcu arkadaşlarımız ve taraftarlarımızı üzmektedir" dedi.

Kaptan açıklamasına şöyle devam etti: "Yarım asrı aşan mazisiyle örnek bir yapıya sahip olan Silivrisporumuzun siyasete malzeme yapılmak istenmesinin anlayışla karşılanacak bir yanı yok. Silivrispor’umuz, Silivri Belediye Başkanımız Hüseyin Turan’ın maddi ve manevi katkıları ile son 4 yılda önemli başarılara imza attı. Silivrispor, Belediye Başkanımız Hüseyin Turan’ın katkıları ile artık İstanbul liglerinde profesyonel kaliteye kavuşan, imajı ve saygınlığı ile tanınan bir kulüp halini aldı.
Silivri’de doğup büyüyen sporcu insanlar olarak Silivrispor’un dününü de çok iyi biliyoruz. Silivrispor’un 2. Lig’den en dibe kadar vurduğu yılları da biliyoruz, Silivrispor’un 4 yılda nereden nereye geldiğini de içinde yaşayan insanlar olarak çok iyi biliyoruz. Saygın ve prestij sahibi bir kulüp olmak dışarıdan gözüktüğü kadar kolay olmuyor!
Kulübümüzün hem içeride hem de dışarıda oynadığı maçlarda yanımızda yer alan, bizimle forma giyen, Silivrispor’u her konuda destekleyen, siyasi kimliği ile sporcu yanını birbirinden ayıran Silivri Belediye Başkanımız Hüseyin Turan’ın haksız eleştirilere maruz kaldığını görüyoruz. Silivri Belediye Başkanımız Hüseyin Turan’ın planlama ve yatırımları ile Silivri Stadı’nda dize kadar çamur içinde oynamaktan kurtulduk, çim sahaya kavuştuk, yeni bir sahanın ve bir çok spor tesisinin ilçemize kazandırılmasına şahit olduk. Spora ve sporcuya siyaset düşünmeden can-ı gönülden hizmet eden Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Turan’a inanıyor ve güveniyoruz.
Gençler, Belediye Başkanımız Hüseyin Turan’ın spora yaptığı yatırımlar ile teşvik edilmiş, son 4 yılda ilçemizde sporcu ordusu oluşmuştur. Toplumda liderlik vasfı taşımasına rağmen sporu ve sporcuyu sadece seçim dönemi hatırlayan anlayışa karşın spora ve sporcuya her konuda destek veren, ağabeylik yapan Belediye Başkanımız Hüseyin Turan’ın zevkle, keyifle yaptığı bu uğraştan soğutulmasının zararını yine Silivri’de spora gönül veren insanlar yaşayacaktır. Basına ve kamuoyuna duyurulur.”

3 yorum:

Adsız dedi ki...

sen de siyaset yapma kaptan

Adsız dedi ki...

kaptan bırak traşıda takıma sahip çık sana ne siyasetten miyasetten.sen sahadaki icraatlarınla anılmaya hatırlanmaya çalış

Adsız dedi ki...

kaptan ilk gönderilecek adam sensin o kulüpten ama işini iyi biliyosun ne verdin ne aldın düsün bakalım

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.