Cuma, Eylül 26, 2008

THY önce idman sonra iftar yaptı

İstanbuk 1. Amatör Küme 4. Grup'ta Pazar günü Bayrampaşa Belediye Stadı'nda Bayrampaşa Yeniyolspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Türk Hava Yolları Spor Kulübü, yaptığı ağır idmandan sonra THY Teknik A.Ş yemekhanesinde kulüp yöneticileriyle iftarda buluştu.
Kulüp başkanı Yusuf Ataseven'in rahatsızlığı nedeni ile katılamadığı iftarda konuşan 2. Başkan Cem Akar "Kulübümüzün çehresini bu sene değiştirerek gençlik ateşi yaktık. Kendimize 4 yıllık hedef koyduk. Bu süre içerisinde kulübümüzü sporcu ordusu yaparak Türk sporuna yeni yetenekler sunmak istiyoruz" dedi.
Teknik Direktör Uğur Boyacı ise hafta sonu oynayacakları Yeniyol maçının zor geçeceğini ancak takımının performansından memnun olduğunu ve genç ekibine güvendiğini; maçı da kazanarak zirvedeki yerlerini koruyacaklarını söyledi.

Haber için sayın İlker Dilek'e teşekkürler.
THY takımı iftarda...

10 yorum:

Adsız dedi ki...

hiç unutamıyıcagımız bi sene gecirmiştikk THY de:))süper amatörde sampıonluk werdık o klube ama ööyle bi sezondukiii..5 parasızzz..cem abi saygılar:)))

Adsız dedi ki...

yeni transfer remzi can'a dikkat edin çok gol atar bu takımda çok iyi futbolcu we çok iyi ahlaklı zekii atletik bi futbolcu. . başarılar thy. . .

Adsız dedi ki...

bu takım mustafa budakla uçar :)
pilot mustafa :p

Adsız dedi ki...

aa remziyimi almışlar vay be çok iyi transfer. çok süratli, ben onu ronaldoya benzetiyorum. Başarılar remzi. Başarılar THY spor. Başarılar Uğur hocam (Serdar)

Adsız dedi ki...

TAKIM ÇOK İYİ...remzi,ilker abi, selo,levent(ortacı) ile orta saha süper olcak......(SERDAR DEMİRCİ)

Adsız dedi ki...

SERDAR DEMİRCİ olarak Remzi abinin geldiğine çok sevindim.........

Adsız dedi ki...

beko kardeşim çok yakışıklı çıkmışsın ama

mankenlikmi var senin hamurunda :D (mustafa)

Adsız dedi ki...

Bence bu taKım artık iş yapmaz cOk papaz Oldu takımda beLkı bı ıhtımaL musLum taKımı sampıOn yapabılırr .. ozeLLıkle Leventın sakatLıkdan kurtuLarak qEne ayaGından tOp kacırmaya ve Kendı kendıne Konusmasını ozledık en Kısa zamanda ızlemek umıdıyLe Leventi..remzı deNILEn cocuqu almıssınız nasıl oynıcak O kıloyla anlamıs deıLım ve bırde takımda beckham ALy var Onun oYnamasını ısdıorum patLak necodan daha usdun necatı anca burdaaaa ugur abı ugur abı desın =)

Adsız dedi ki...

hadi bakalım THY 'nın Tk süper amatör seferli yolcuları uçuş için hazırlanın :) saldır THy uğur abi kalbimiz seninle zeytinburnunda TAhSin

Adsız dedi ki...

ALLAH İNSANI GÖNLÜNE GÖRE VERİYOR...KUL HAKKI EN BÜYÜK HAKTIR UĞUR ABİ...SEN BU TAKIMDA ÇOK KİŞİNİN HAKKINI YİYORSUN.BU MAĞLUBİYET SANA BİR İŞARETTİ.ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.