Pazar, Eylül 28, 2008

Eksik Sultanbeyli'den ideal bir sonuç


SULTANBEYLİ BLD: 1 İDEALTEPESPOR: 0

HABER: BAHRİ HAYIROĞLU
İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'ta geçen hafta deplasmanda grubun iddialı takımı Ayazağaspor'u 3-0'la geçen Sultanbeyli Belediyespor bugün evinde, güçlü ekiplerden İdealtepespor'u konuk ederken sahadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı.
İlk devresi orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 60. dakikasında kontraatağı kesmek isteyen ev sahibi ekibin tecrübeli defans oyuncusu Serkan, hakemin epey tartışılan bir kararıyla takımını 10 kişi bıraktı. İşte bu andan itibaren sanki ev sahibine sihirli bir değnek değdi. Sultanbeyli takımı eksik olmasına rağmen, taraftar grubu 'Sultans' ın da desteğini alarak ataklarını sıklaştırdı. Yeşil-Siyahlılar oyuna sonradan giren Hilmi'nin son dakikadaki golüyle 3 puana ulaştı ve puanını 6'ya çıkardı.
Gelecek hafta deplasmanda Levent ile belki de liderlik mücadelesi yapacak olan Sultanbeyli Belediyespor bu maç öncesi büyük moral buldu.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Serkan da kırmızıdan yok haftaya Levent kendi sahasında sizi darmaduman eder benden söylemesi

Adsız dedi ki...

Sultanbeyli bu mücadelesini gösterirse Levent ilk mağlubiyetini sahasında alır.

Adsız dedi ki...

Sultans size inanıyor. Haydi üçüncü lige. Levent maçı final

Adsız dedi ki...

Levent ii Takım sulTanbeyli ni yener.bu arada hasköyde çok genç bir takım yukarları zorlayacaktır.

Adsız dedi ki...

hilmi baba büyüksünnn:):):)

wolkyyy

Adsız dedi ki...

tarafsız bir İst.Sinop taraftarı olarak bakmak gerekirse Levent Sultanbeyli BLD.yi rahat yener diyorum.geçen sene bizim gruptalardı defansları çok iyi forvet de çok gol atıyor.

Adsız dedi ki...

Ayazağa bu gruptan rahat çıkar.

Adsız dedi ki...

Sultanbeyli Bld takımını hafife alan bence yanar:)

Adsız dedi ki...

ilk önce bu yazıyı yazıp wede resmi sayfaya koyan arkadaşımıza teşekkür ederim hele şükür en sonunda bizimde adımız yazıldıya buraya ölsemde gam yemem bu arada sinoplu sen neye daynarakta yorum yapıyorsun lewente dediğim takım bundan 2 sezon önce bizim gruptaydı we biz onlardan bir beraberlik wede galibiyet aldık demekki şu oluyor hakemler bizi durdurmasın biz bu sene şampiyonuz her şekilde inşallah ist sinoplu sende bilmeden yorum yapma siz önce küme düşmemeye oynayın sonra yorum yazın bizi kimse hafife almasın YEŞİLİN ADINI BİZ KOYDUK SULTASLAR FORZA SULTANSLAR HEP BERABER ŞAMPYONLUĞA KOŞALIM SULTANBEYLİM

Adsız dedi ki...

Hilmi, 2 Haftada adam 40 dakika oynadı 3 gol attı ilk onbirde oynaması için daha ne yapması gerekiyor. Teknik ekibe soruyorum?

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.