Pazar, Eylül 28, 2008

Sanayispor, Edirnespor'a rövanşı vermedi

ÇORLU SANAYİSPOR: 1 EDİRNESPOR: 1

HABER-FOTO: BENAN DİKER
Çorlu Sanayispor daha önce 1-0 yendiği Edirnespor’a rövanşı vermedi.Baştan sona çok çekişmeli ve tempolu geçen maçta her iki takımda birer penaltı atışından yararlanamazken;her iki takım kaptanın karşılıklı birer golü maçın sonucunu ilan etti 1-1.
Çorlu Sanayispor ilk yarısı golsüz tamamlanan maçta 60.dakikada Fatih’in attığı golle öne geçerken 87.dakikada Tugay’ın golüne engel olamadı.
Ev sahibi ekip 24.dakikada Mustafa Dündar; konuk ekipse 62.dakikada Tugay’la penaltı kaçırdı.

Karşılaşmaya takımlar şu onbirlerle başladı:
Çorlu Sanayispor:Ali İhsan-Ali Orhan-Nuri-Şamil-Dağlar-Vedat-Burak-Fatih-Mustafa Dündar-Tuncay-Erdem
Edirnespor:Ali-Emir Yannoş-Timuçin-Tanju-Seyfettin-Serkan-Juno-Tugay-Emir-Birol-Mustafa

Bu arada Çorlu Sanayispor’da Çarşamba günü Büyükçekmece ile oynanana hazırlık maçında omuzu çıkan orta saha oyuncusu Mustafa Orhan ameliyat oldu. Bu oyuncunun ligin ilk haftasındaki maçta oynayamayacağı öğrenildi.

Karşılaşma öncesi Yerel Futbol Sitesi olarak görüşlerini aldığımız Trakya’nın hazırlık maçlarındaki flaş ekibi Edirnespor’un çiçeği burnundaki teknik direktörü Adnan Yıldız bu sezon 3.ligi hedeflediklerini çok genç ve savaşçı bir takım olduklarını belirtirken,iç transferde Gökhan, Mesut, Fevzi, Uğur, Tugay, Hüseyin Yetimoğulları,Sabri, Seyfettin, Ali Osman ile yeniden anlaştıklarını dış transferde Ayşekadın Gençlerbirliği’nden Serkan, Emir, Mustafa ve Birol’u Samsun PAF’tan Tanju, Onur ve Ali’yi Tekirdağ Volkanspor’dan kaleci Ali’yi, Sakarya Demirspor’dan Timuçin’i,Gaziosmanpaşa’dan Şerif’i aldıklarını belirtirken aynı zamanda iki yabancı oyuncuları Emir Yannoş’u (Bosna Hersek’ten) Juno’yu ise (Belçika’dan ) takıma kazandırdıklarını belirtti.

Geçen sezon Edirnespor’da Arda Denizli’nin yardımcılığını yapan Adnan Yıldız takımına güvendiğini belirtirken, Edirne’yi en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Sanayispor son dakikalarda yediği gole engel olamadı.
Edirnespor lige hazır olduğunu gösterdi.
Sanayispor Başkanı Murat Yılmaz (ortada) ve teknik direktör İlhan Kıran (sağda), yeni sezonda takımlarına güvendiklerini söyledi.
Edirnespor Teknik Direktörü Adnan Yıldız hedeflerinin tekrar 3. Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...