Cumartesi, Eylül 27, 2008

Levent'ten güne galibiyetle günaydın!

Daha önce de Reşadiye ve Karadeniz'i yenen Leventspor 3'te 3 yaptı.

PAZARİÇİ KÖPRÜLÜSPOR: 0 LEVENTSPOR: 1

İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'ta oynanan maçta Leventspor, deplasmanda Pazariçi Köprülüspor'u 1-0 mağlup etti. Yıldıztabya Stadı'ndaki maç, Süper Amatör için pek alışılagelmemiş bir saatte, 10.00'da başladı.

Sağanak yağmur altında ve çok ağır bir zeminde oynanan maça, Levent tam saha presiyle başladı. Konuk Kırmızı-Siyahlılar aradığı golü 17. dakikada buldu. İsa'nın ortasına iyi yükselen Gökhan'ın sert ve düzgün kafa vuruşuyla geldi ve top kalecinin kapattığı sol köşeden ağlarla buluştu.
Golden sonra kendilerine olan güvenleri artan Leventli futbolcular Pazariçi Köprülüspor kalesini ablukaya aldılar ama gelişen ataklarının golle sonuçlanmasını Pazariçi Köprülüspor kalecisi önledi ve devre 0-1 Levent'in üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci devre ise madalyon tam tersine döndü. Sahada kendi sahalarında oyunu kabul eden, ileride tek forvet bırakan, telaşlı, tedirgin ve aşırı top kaybı yapan bir Leventspor vardı. Pazariçi Köprülüspor daha baskılıydı. Dakikalar 73'ü gösterirken Pazariçi Köprülüspor kaptanının başlattığı atak ileri uç elemanlarının iyi kullanamaması sonucu, Levent kalecisi Egemen tarafından bertaraf edildi. Son dakikalarda Levent tam iki kez, Pazariçi Köprülüspor ise bir kez çok önemli fırsatlar yakalayıp heba etti. Maçın son düdüğüyle birlikte Levent üçüncü maçını da kazanmış oldu, 3'te 3 yaptı ve liderliğe yükseldi.
Maçın hakemine gelince... İki takım aleyhine de faullerde ters kararlar verdi ama sonuçta maçın skorunu etkileyecek çok önemli bir hata yapmadı.
Levent takımı yarını izin yaparak geçirdikten sonra Pazartesi gününden itibaren, haftaya pazar kendi sahalarında oynayacakları Sultanbeyli Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacak. Futbolculara sadece bayramın ilk günü olan Salı günü izin verilirken, antrenmanlara Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri de hız kesmeden tam gaz devam edilecek. Grupta haftanın en önemli maçı olarak gösterilen Levent-Sultanbeyli Bld. karşılaşması haftaya pazar günü oynanacak. Levent Çilekli Stadında oynanacak maçın başlama saati 16:00.

39 yorum:

Adsız dedi ki...

yazıklar olsun böyle hakemlere bu kadar mı kötü msç yönetilir ya bu hakemleri izleyen bir gözlemci falan yok mu alın terini harcamak bu kadar mı kolay?Leventi tebrik ederiz ama p.içinin hakkı kesinlikle mağlubiyet değildi...

Adsız dedi ki...

3 hafta da 2 gol nasıl iş bu pazariçinin gol yollarındaki sıkıntıyı bir an önce gidermesi gerekir yoksa işleri çok zor

Adsız dedi ki...

p.içi.köprülü hocası bu takım tek santrafor oynamaz ... iyi takım yapmışssın ama taktiğin kötü kaleye gidemiyosunz..

Adsız dedi ki...

bu maç bence 100 de 100 köprülü takımınındı.fakat gol yollarında bi değişiklik olması gerekiyor ayrıca köprülüde oyuna sonradan giren arkadaşlarıda tebrik ediyorum.köprülü biraz da hakemlere boyun eğdi yani bu maç hak eden kazansın olmadı fakat lig uzun ben inanıyorum ki köprülü daha ii yerlerde olucak

Adsız dedi ki...

köprülüyü anlamakta gerçekten zor biraz şanslı olsalar 3te 3 yapacaklardı gol pozisyonu vermeden gol yiyorlar 3 maçta 3 puan.
merakla izlicem bundan sonra ki haftalarda.

Adsız dedi ki...

Levent tecrübesiyle maçı aldı.ilk devre gayet iyi oynadılar fakat 60dan sonra durdular.sabahın köründe maç yapmalarının rehaveti olsa gerek.Pazariçi de fena takım değil kendi sahalarında bir çok takıma kafa tutarlar.Levent bu grubun en büyük favorisi olduğunu 3de 3 yaparak gösterdi.

Adsız dedi ki...

herkes pazariçiyi savunmus.bir tane pazariçi pozisyonu yoktu maçta bunlar nasıl yorumlar böyle.evet pazariçi daha baskılıydı ama bu levent golü attıktan sonra oldu.levent golü buldu ve golün üstüne yattı.hakemlerin futbolla alakası yoktu ama maçı etkileyecek hatalarıda yoktu.kel oyuncunun düştügü pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok.bi düşünün bakalım pazariçi sadece duran toplarla uzun toplarla geldi levent savusturdu.leventte o kadar iyi takım deil ama kazanmayı biliyolar.iki takımada basarılar. tarafsız taraftar

Adsız dedi ki...

köprülü takımı maç boyunca levent defansını bir kere bile geçemedi böylemi hakettik maçı beyler maçlar gol atmadan kazanılmıyo bu arada hakem iki takım içinde berbat maç yönetti köprülü gol attıda hakem mi vermedi??biraz kendimize bakalım gol yollarında etkili olamıyoruz..

Adsız dedi ki...

evet bencede adamlar golü attı adam gibi savunma yaptı bi tane pozisyonumuz yok başkalarıyla atışmayı bırakalım kendimize bakalım mağlubuz hala tek forvet oynuyoruzz...

Adsız dedi ki...

takım üretmeye çalışıyor, ne zor şartlar altında sahaya çıkıyorlar bileniniz var mı???
maçın kritiğini leventli oyunculara sorun bence
bugün olmadı ama bu takıma güvenin

Adsız dedi ki...

bu takım niye böyle oynuyor?

Adsız dedi ki...

Maçı izledim.Levent son 15 dakika hariç hiç kendini sıkmadan rahat rahat tecrübesiyle sallana sallana bu maçı aldı.Bükemediğimiz eli öpmesini de biliriz.Haftaya Sultanbeyli karşısında başarılar Levent.

Adsız dedi ki...

benim bildiğim rahat rahat 0sallana sallana maç 4-0 5-0 olur :)

Adsız dedi ki...

OZan'ın düşürüLmesi PenaLtı DeğiLmişh Peh....TarafLı izLememek Lazım MaçLarı..HakemLerin Maçı EtkiLiycek Kararı yokmş...Hakem önce penaLtıyı werdi sonra Ofsayta çewirdi.Bırakın bu namusLu Takım ayakLarını.Leventspor bu takımLa ayazağaya karşı süzgeç oLur :)

Adsız dedi ki...

sayın editör lütfen maçın tarafsız bir haberi varsa yayınlayın leventli birnin ağzından yazılmış bu haberi kınıyorum.Eğer tarafsızsanız böyle taraflı haberleri yayınlamazsınız saygılar

Adsız dedi ki...

kutay futbolla alakan yok.yan hakem penaltı verdiğinde ceza alanının kösesine koşar.burda yan hakem bayragı oldugu yerde kaldırdı kendinden emindi.hadi o yanlış gördü diyelim orta hakemde düşen oyuncunun hemen arkasındaydı.taraflı gözle izlemek seninki gibi oluyor heralde.ama ayazaga konusunda biraz haklısın.leventi yenerler

Efkan dedi ki...

Haberde gerekli düzenlemeler yapılmıştır. Saygılar.

Adsız dedi ki...

arkadaslar pazarıcı takımı cok kosan ama ısı bılmeyen cırkeflıkle oynayan 3 5 taraftarla hakemı etkılemeye calısan bır takım ortalarda oynarlar okadar..kele gelınce gıtsın anneler lıgınde oynasın oyle penaltı en son gs. arıf almıstı yanı futbol oynuyarak kazanılır cırkeflıkle degıl...levente basarılar

Adsız dedi ki...

arkadaşlar yorumlarınızda biraz daha dikkatli olun ne demek kele gelince ? hakemin boğazına mı sarıldı penaltı diye , hayır..
bu maç kimin hakkıydı konuşun bakalım delikanlı gibi..
ben iki takımdanda değilim leventi tebrik ederim ama pazariçi maç boyunca daha iyi oynayan taraftı..

Adsız dedi ki...

Bekle Levent SULTANS geliyor..

Adsız dedi ki...

ne dıyelım saclımı dıyelım cok ıyı to oynadıda kac net pozıızyonu vardı hıc!levent akıllı top oynadı galıbıyet leventtın hakkıydı

Adsız dedi ki...

insanların kusurlarına laf atan insanlara laf yetiştiremeyiz yukarda Allah var başka söze gerek yok.

Adsız dedi ki...

gecen senekı maçlarda 4-5 atan levet bu sene nıye boyle anlamak mumkun değil geçen sene gol kralı olan çocuk nerede takımdan mı ayrıldı?

Adsız dedi ki...

SULTANS gel evladım geeeeeel:)))

Adsız dedi ki...

Sultantepe BAYdı bu hafta,maç oynamadı dolayısuyla Levent lider oldu o grupta.

Adsız dedi ki...

İnşallah Sultanbeyli Bld.yi haftaya pazar da yenip 4/4 yaparsak,bizi kimse tutamaz ama en önemli maç pazar.Sultanbeyli Bld. maçını mutlaka kazanmamız lazım ve kendi sahamızda görün bakın ki çok rahat kazanacağız.

Adsız dedi ki...

cankurtaran bin beter ol seneye senden hesap sorulacak. anladın sen onu anladın

Adsız dedi ki...

İsa ortaLamış Gogo goLü yapmş . . ne de oLsa b.paşaLıLar : D

Adsız dedi ki...

SULTANBEYLİ, GELİYOR, GELİYOOR, GELİYOOOR.. ÇİLEKLİ LEVENTE DAR GELECEK. HAYDİ SULTANIM HAFTAYA LİDERİZ. HADİ ARDA, HİLMİ AYAZAĞAYA ÜÇ ATTIK LEVENT'E BEŞ.

Adsız dedi ki...

Ben FutboLdan AnLamıyorum Tabi Ya hakLısın :) Bırakın Bu işLeri...ftboL sahada oynanıyo Levent şöyLe iyi böyLe sırf rekLam yaptılar çok iyi diye şişirdkLeri tAkım buysa Bunları sahada Top diye oynatırlar...1 Tane attılar üstüne yattılar.Tecrübe buysa biz bişey biLmiyoruz.Tabi futbolda sonuç önemLi ama maçta pek LeventLi göremedim ben 3-5 kişi dışında.Kimsenin hakkı yenmesin.OZaman bizde haber yollar kendi takımımızı yıldızlar topLulugu yaparız.hiç sorun değiL;)

Adsız dedi ki...

Leventin hocası ne iş anlamadım.sarı forvetlerini oynatmadı,sol kanat oyuncularını oynatmadı(adama hak verdim çünkü 60da falan girdi rezalet oynadı)Levent takımında her hafta değişik adamlar yedek kalıyo,hatta 18e giremeyen adamlar bile her hafta farklılık gösteriyo.geçen hafta 90 dk oynayan bi defans adamı vardı bu maçta yedekten bile girmedi mesela.yine geçen hafta 18e almadığı adamı bu hafta 20 dakikadan fazla oynattı.Kadrosu çok geniş olabilir ama bence Leventin hocası bu güzelim takımı batıracak.Kemik bir onbiri yok.23 veya 24 kişilik kadoları var sanırım ve bu futbolcuların hiç birinin bir sonraki hafta yerleri garanti değil.bu çok komik.bi hafta gol atan ikinci hafta 18in dışında kalabiliyor veya ilk iki maçta 18e dahi girmeyen adam üçüncü maçta oyunda olabiliyor.işin özü Leventin hocası bu işi bilmiyor.

Adsız dedi ki...

çok özür dileyerek meçı izleyen biri olarak yorum yapmak istiyorum gerçekten maçı izleyen arkadaşların çoğu futbolu bilmiyor yada süpekilasyon yapıyor leventspor maça baskılı başlıyor geliştirdiği ataklarla beklediği golü buluyor ve ilk yarı sonuna kadar arka arkaya pozisyonlar bulup devreye 1-0 önde giriyor 3-0 bitebilirdi bile ilk devre 2. devre ise leventin 1-2 pozisyonu dışında pozisyonu yok ve çok pas hatası yapılıyor yani galibiyeti garantilemiş bir görüntü anlayamadığım bu kadar pazariçi takımını övenler tamam genç ve iyi nihetli çok efendi oyunculardan kurulu ama leventsporun yarı sahasında ama 1 kaç orta dışında ve sadece 1 tane çok cılız atak dışında 18 e giremeyen bir pazariçi takımı vardı ne 1 şut atabildiler levent kalesine ve de 1 atak yapabildiler leventspor kalecisi egemen kardeşimiz ligdeki en rahat maçını oynadı yoğun yağış altında ıslanmadı desem yeridir ve bu kadar abartmayalım haftaya ise burdan söylüyorum leventspor sultanbeyli takımını rahat geçecektir ayazağa stadında harika bir maç izletirler bize hakem içinse gerçekten başarılı bir maç yönetemedi daha dikkatli olmaları az da olsa aldıkları paraları haketmeleri lazım SAYGILAR EMRE MAHMUT UĞURÇAĞ

Adsız dedi ki...

maç ayazağada değil leventte çileklide

Adsız dedi ki...

ulan levent takımı 3 te 3 yapmış dahada takıma ve hocaya sallıyolar bu işte bi tuhaflık var kesin birileri bazı çıkarların peşinde koşuyo...

Adsız dedi ki...

kim ne derse desin şampiyon leventspor

Adsız dedi ki...

sultanbeyliye artık bi güzellik yaparız.kırılır yoksa çocuklar.Onların da hatırları kalmasın çok ayıp olur:))))ŞAMPİYON LEVENT!!!

Adsız dedi ki...

alırz abi bu grupta şampiyonlugu bir çeliktepesporlu olarak kardeş takımımız leventspora her zaman tam destek bu hafta geliuyoruz çsk1973

Adsız dedi ki...

pazariçni bu haftaa izleyinn bakalımmm;)

Adsız dedi ki...

buraya yazıorum pazariçi takımını herkes görecek ama herkes allah bizi hakettiğimiz yerlere getirecek çünkü pazariçi takımı çok iyi oyunculardan kurulu 3 maça göre değerlendirilmemeli hepiniz pazariçinin ne oldugunu goreceksınız hepiniz...

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...