Pazar, Eylül 28, 2008

Keşanspor Çorlu'da güldü

ÇORLU SAĞLIKSPOR: 1 KEŞANSPOR: 4

HABER-FOTO: BENAN DİKER
Keşanspor ilk yarısını 1-0 mağlup kapadığı hazırlık maçında ikinci yarıda oynadığı etkili futbolla Çorlu Sağlıkspor’u 4-1 mağlup etti.
Sağlıkspor 45. dakikada Serdar'la golü bulurken; Keşanspor 55. dakikada Orçun, 73’te Erdoğan, 89'da Güven ve 90’da Aykan’la bu gole karşılık verdi.
Karşılaşmaya takımlar şu onbirlerle başladı:

Çorlu Sağlıkspor: Yıldız-Okan-Sinan-Tolga-Davut-Hüseyin-Rafi-Serdar-Tugay-Ertuğrul-Burçin
Keşanspor:Ersan-Kıvanç-Rıfat-Selçuk-Cem-Hüseyin-Samet-Harun-Şenel-Gökhan-Orçun

Karşılaşma öncesi Yerel Futbol Sitesi olarak görüşlerini aldığımız Çorlu Sağlıkspor Teknik Direktörü Sefa Davarcı, çok genç ve oldukça tecrübesiz bir ekip olduklarını, 3 sezondur oynadıkları 1. amatör serüvenini tamamladıklarını, bu sezon tekrar yükseldikleri süper amatör kümede kalıcı olmaya çalışacaklarını ifade ederken hedeflerinin orta sıralarda tutunmak olduğunu dile getirdi.
Kırmızı siyahlı ekip bu sezon içtransferde; Ertuğrul, Serdar, Tolga, Davut, Sinan, Burçin, Yıldız, Ali, Okan, Levent, Umut, Halil, Uğur, Mert ve Serkan ile yeniden anlaşmaya varırken,
Dış transferde ise Çorlu Sanayispor’dan Rafi ve Haydar’ı, Çorlu Kültürspor’dan Ali Rami’yi, Kapaklıspor’dan Cenk’i, Silivri Fenerköyspor’dan kaleci Aziz’i renklerine bağladı.

Keşansporda geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda görevine devam eden genç teknik direktör Serkan Bayraktar ise hedefleri olan bir takım olduklarını; 3. lige yükselebilmek için profesyonel takımı olmayan iller turnuvasını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirtti. Bayraktar, bu sezon iç transferde; Ersan, Rıfat, kaptan Cem Korkmaz, Kıvanç, Samet, Şenel, Aykan ve Murat ile yeniden anlaştıklarını alt yapıdan Hüseyin, Erdoğan ve Mesut’u A takıma dahil ettiklerini; dış tranferde ise Gaziantep BB'den Selçuk Turan, Edirnespor’dan Hüseyin Karagöz ve Orçun, Çerkezköy Bld’den Gökhan Bilişik, Uzunköprüspor’dan Harun, Adana Demir PAF’tan Güven, İstanbul Eroğluspor’dan kaleci Ergin’i transfer ettiklerini söyledi.
Çorlu Sağlıkspor ilk yarıdaki üstünlüğünü koruyamadı.
Keşanspor Teknik Direktörü Serkan Bayraktar, yeni sezonda 3. Lig'i hedeflediklerini söyledi.
Sağlıkspor Teknik Direktörü Sefa Davarcı (sağda) ve yardımcısı Erman Türeli, bu sezon hedeflerinin ligde orta sıralar olduğunu dile getirdiler.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...