Pazar, Eylül 28, 2008

Gazi ve Kemerburgaz kazandı!

İstanbul 1. Amatör Küme 9. Grup'un iki iddialı takımı dünü galibiyetle tamamladı:

GAZİ MAHALLESİ: 5 GOP VENÜS: 1
Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Gazi Mahallesi Hakan ve Seçkin'in 2'şer, Uğur'un da 1 golüyle sonuca giderken; Venüs'ün tek golü penaltıdan geldi. Gazi 3 maçta 6 puana ulaşıp lider Kemerburgaz'ın ensesinde takibi sürdürürken, Beşyüzevler temsilcisi GOP Venüs henüz puansız. (Hakan Deniz)

KEMERBURGAZ: 2 ESENLER KENTYILDIZ: 1
Lider Kemerburgaz, konuk ekibin çok itiraz ettiği bir penaltıyla 1-0 önde tamamladı. Kastamonu Kentyıldız olan ismini bu sezon Esenler Kentyıldız'a çeviren konuk ekip, ikinci yarı eşitliği sağlamasına karşın bitime 5 dakika kala ev sahibi takım galibiyet golünü attı. Kemerburgaz'ın 9, Kentyıldız'ın 2 puanı bulunuyor. (Öner Yiğrik)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

kentyıldız takımının 2 puanda olduğuna bakmayın.çok ii bir takım tek sorunları fikstürdü.çok puan toplarlar ama liderle arayı açtılar.

Adsız dedi ki...

bu grupta çok ii takımlar var.zannedersem haftaya cerrahpaşa kemerburgaz maçı var.çok önemli.cerrahpaşa kemere çelme takarsa 4 takım şampiyonluğa oynar ama kemerburgaz alırsa süper amatöre çıkmak için büyük bir yol kateder.belkide grupta haftanın maçı.gruptaki tüm takımların gözü bu maçta olcak bekleyelim görelim...

Adsız dedi ki...

bir kemerburgazlı olarak bu haftaki oynanacak cpaşa maçını aldığımız takdirde çok ciddi avantaj yakalarız henüz ligin 3. haftası ama şampiyonluk yolunda en iddaalı takım olduğumuzu söyliyebilirim.

Adsız dedi ki...

maçı yöneten bu adamın hakikaten hakem olduğuna inanamadım. neydi o ya ! uzaylı gibi birşeydi. çok komikti.

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.