Salı, Eylül 30, 2008

Dudulluspor'u 3 'ok'la vurdular

DUDULLUSPOR: 1 KULAKSIZ OKSPOR: 3

HABER-YORUM: İSMET YİĞİT
İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup’ta Dudulluspor, kendi evinde bu hafta da Kulaksız Okspor’a yenilerek 3. maçından da puansız ayrıldı.
Gençlerden kurulu bir ekip olan Dudulluspor, ilk dakikalarda kaptan Yılmaz’ın hatası ile kalesinde ilk golü gördü. Uzun topla defansın arkasına sarkan Oksporlu futbolcu durumu 2-0 yaptı. İkinci yarıda biraz toparlanan ev sahibi ekip gol atacakken yine defanstaki hata yüzünden kalesinde üçüncü golü gördü. Geçen yıl takımın belkemiği olan futbolcuların, bu kadar hata yapması düşündürücüydü...
Son dakikalarda oyuna sonradan giren 14 ve 17 numaralı oyuncuların gayretleri ile Dudullu 1 gol bulabildi.Taraftarların ‘madem böyle iyi futbolcular varken, bu 8 numara neden bu kadar sahada kaldı?’ diye konuştuklarına kulak misafiri oldum. Her şeye rağmen Dudulluspor’da 4 ve 9 numaralar, Okspor’da 7 numara göz dolduran futbolculardı. Maçı eski futbolcu Fenerbahçeli İsa ile İstanbul Futbol İl temsilcisi Yemen Ekşioğlu da izledi.
Dudulluspor bir an önce toparlanmalı yoksa işleri gerçekten zor. Okspor ise bu kritik maçta önemli bir galibiyet alarak moral buldu.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Dudullusporum bu senede bizi çok üzeceğe benziyor, üç maç oldu alınan puan 0, alınan daha doğrusu henüz alınamıyan puandan çok takım gelecek adına hiç ümit vermiyor eğer transferin son gününe kadar yönetim bişeyler yapmazsa korkarım Dudullusporumuzu gelecek sene 1.inci amatörde desteklemek zorunda kalacagız, 2 tane futbolcuyla olucak iş değil bu özellikle forvet oyuncumuz İrfanı yeterince topla buluşturamıyoruz. Bu arada başta Dudullusporumun taraftarları olmak üzere tüm amatör futbol camiasının mübarek ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim...

Adsız dedi ki...

seni çok seviyoruz Halil ağbi...

İstanbul 2. Amatör Lig 8 Mayıs Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor....