Salı, Eylül 30, 2008

Dolayoba siftah yaptı

EROKSPOR: 0 DOLAYOBASPOR: 0

HABER-YORUM: TOLGA DABAĞOĞLU
İstanbul Süper Amatör Küme 6. Grup'ta, ligin yeni ekiplerinden Kasımpaşa Erokspor, Pendik temsilcisi Dolayobaspor'la evinde 0-0 berabere kaldı.
Erokspor'un sezon başından beri oynadığı en kötü futbola şahit olduk diyebilirim... 2-2 biten Kağıthane Güllüoğlu maçında geçen hafta diri koşan basan bir Erok vardı ama bu maçta daha farklı bir Erok izledik.
Maça daha iyi başlayan taraf Dolayoba'ydı. İlk yarı net 3 tane gol pozisyonu vardı. Hele bir tane var ki 22. dakikada Erok savunmasının arkasına atılan topta Dolayobalı futbolcunun iyi bir kontrolle topa yere inmeden vurması sonucu kaleci zorlukla meşin yuvarlağı kornere çeldi. Daha sonra Dolayoba baskısını artırdı. Bu sefer sağdan gelen pozisyonda Dolayobalı futbolcu kalecinin üzeinden aşırmaya çalıştı ama kaleci buna da izin vermedi. İlk yarı Erokspor'un pozisyonu yoktu. Maç kaleci ve Dolayoba arasında geçti.
İkinci yarı bu sefer Erok asılmaya başladı ve sağlı sollu rakip kaleye geldi. Sol taraftan ceza sahasına giren Eroklu oyuncu zor olanı yaparak topu auta attı. Daha sonra baskı iyice arttı. Göbekten pozisyonlar bulan ev sahibi takım bu pozisyonları cömertçe harcadı. Maçın 85. dakikasında sağdan gelişen Dolayoba atağında rakip oyuncuyu geçerken düşürülen Dolayobalı futbolcuya hakem, kendisini aldatmaya yönelik hareket gerekçesiyle 2. sarı kartını gösterdi ve konuk takım10 kişi kaldı.
Maç başladığı gibi 0-0 sona ererken Erokspor 3. maçında 3. beraberliğini aldı. Dolayobaspor ise ligde ilk puanını elde etti.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

DOLAYOBASPOR da ikinci sarı karttan kırmızı kart gören futbolcu 8 numaralı ERCAN dı.Bence maçın hakkı dolayobasporundu.

Adsız dedi ki...

erokspor 11 numaralı kırmızı kramponlu adı cengiz sanırım.bence cok etkılıydı.bence her takım dikkat etmeli.defansı cok sağlam.4 ve 5 numara cok ıyı anlaşıyor.kaptandakaleci sait te bence cok ıyı cok etkılı erok zor gol yer bence.duran toplarda cok etkılıler barajı gecen toop bence gol olur.kagıthane güllüoğluna attılar

Adsız dedi ki...

efkan abi sana teşekkür etmek istedim.böyle bir site yaptıgın için çalışmalarında başarılar dilerim saygılar bayramın mubarek olsun.abi saat geç oldu bayram namazına kalkamayacaksın bu gecelik bu kadar calışma yeter:)

Adsız dedi ki...

ben iyi bir trabzonluyum ve bordo mavi aşığıyım.dolayobaya bu sezon başarılar.daha iyi olacaklar

Adsız dedi ki...

dolayobada gol problemi var,galiba 3 maçta gol yok hala bu hafta o deplasmandan nasıl puan çıkardılar hayret.kağıthane bile 90 da beraberliği kurtarmıştı.gurubun en zor deplasmanı

Adsız dedi ki...

iki takımda küme düşer

Adsız dedi ki...

selamlar herkese iyi bayramlar.oncelıkle dolayobanın gol yollarında etkısızlıgını gorduk buna bır çözüm bulmaları gerek bildiğim kadarıylada elinde bu açığı forveti dolduracak topçularada sahip fakat hocanın ne düşündüğünü kimse çözemez.bordo mavi aşığı olarak başarılar diliyorum

Adsız dedi ki...

bu hafta dolayobaya 5çekeriz...her zman heryerde en büyük çengel...

Adsız dedi ki...

Erok küme düşer diyen beyendiye selamlar...Erokspor'un başındaki Hoca (Abdullah Küce) Amatör Küme'nin en başarılı hocasıdır. Bu takım başarılı olacaktır.

Adsız dedi ki...

yavaş çek biyerini kırarsın.çengel kardeş

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...