Çarşamba, Eylül 24, 2008

Dolayoba Başkanı Gür'den iddialara yanıt


İstanbul Süper Amatör Küme 6. Grup'ta mücadele eden Dolayobaspor'un Başkanı Çetin Gür, sitemizde yer alan 'Dolayobaspor'da sıkıntılı günler' başlıklı haberde yazılanlara yanıt verdi.
Telefonla görüştüğümüz Gür, Daha önce Erzincanspor'da profesyonel olarak oynayan, son olarak Özgüzelderespor forması giyen Tolga'nın takım arkadaşlarıyla tartıştığı ve kadro dışı bırakıldığı yönündeki bilgilerin doğru olmadığını belirterek, "Tolga takıma yeni katıldı ve biraz uyum sorunu yaşıyor. Güzelce maçında oynamamasının nedeni de bu, altında başka mana aramamak gerek. Kadrodışı bırakılması gibi bir şey sözkonusu değil" dedi.

Birçok amatör kulüpte olduğu gibi maddi sıkıntılarının olabileceğini ancak buna karşın büyük fedakarlıklar yaparak verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini dile getiren Gür, "Şimdi bayram öncesi tüm futbolcularımıza, çok rahat bir durumda olmamamıza karşın maaşlarını vereceğiz. İlk iki maçında yenilen birçok takım bizim kadar hassas olmaz. Ancak bizde kimsenin parası kalmaz, tüm sözlerimizi yerine getiririz. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu konuda her türlü fedakarlığı gösteriyoruz" diye konuştu.

Sezon öncesi Sultantepespor'dan Osman, Özgüzelderespor'dan Tolga, Erzurum PAF'tan Yunus Emre, Niğde Borspor'dan Ferit, Balkan Yeşilbağlar'dan Ulaş, Dolayoba Dumlupınarspor'dan Bekir ve Cihangir, Bayrampaşa'dan Ömer'i renklerine bağladıklarını belirten Başkan Gür, "Lige zorlu bir fikstürle başladık. Ayrıca Kartalspor'dan transfer ettiğimiz takımımızın en iyi oyuncularından biri olan Barış'ın çapraz bağlarının kopması ve ameliyata alınması, sağ bek Abdullah'ın gözünden operasyon geçirmesi, yeni transferlerden forvet Ömer'in parasını alıp askere adeta kaçması takımımızı kötü etkiledi. Bu olumsuzlukları karşın bu hafta oynayacağımız Erokspor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Amacımız Pendik'i Süper Amatör'de en iyi şekilde temsil etmek" ifadelerini kullandı.

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Dolayobaspor transferden önce önemli olan taraftar desteğini kaybetti.Bunun nedenide büyürken taraftarı ihmal eden yönetimdir.Genede Dolayobasporu çok seviyoruz.Emeği geçen tüm Dolayoba sevdalılarına sevgilerimi iletiyorum.

Adsız dedi ki...

sevgili Başkan, bu Ömer gibi sözüm ona futbolcular her yerde mevcut. bunlar karaktersiz, bunlar adam değiller. 2 hafta üst üste mağlup oldunuz, toparlarsınız, 6. grupta kimin ne yapacağı belli olmaz, ben 2 de 2 yapan Albayrak'ı da izledim, hiç beğenmedim. Samandıra'nın ellerinden Albayrak'ı yardımcı hakem aldı...sizin asıl düşünmeniz gereken Erokspor. çünkü hakikaten çok enteresan bir takım. Sütlüce sahasında onları kolay kolay yenemezler. başarılar diliyorum.
Kağıthane'li Osman.

Adsız dedi ki...

ömer falan bunlar adam bile değiller.ayrıca bizdeki tolga erzincandan gelmedi ki hep yalan haber yapıyolar.bitlisten geldi 1buçuk aydır da Leventle idmanlara çıkıyordu.bu site iyice yalan haber yazmaya başladı

Efkan dedi ki...

Şimdi TFF'den baktım, evet Özgüzeldere'den gelmiş.
Ancak Erzincan'dan geldiğini bizzat başkan kendisi söyledi.

'Bu site iyice yalan haberler yazmaya başladı' ifadesi çok çirkin. Özellikle, kasten yalan yazdığımız yok, bize ne bilgi geliyorsa onları veriyoruz, her tarafa hakim olmak gibi bir lüksümüz ne yazık ki yok. İster istemez böyle durumlar ortaya çıkıyor. Eleştirilerimizi lütfen dikkatli yapalım. 'Hata yapıyorsunuz biraz dikkatli olun' demenizi anlayabilirim ama bizi yalancılıkla itham etmenizi kabul etmem.

Efkan dedi ki...

HATALI HABER ile YALAN HABER i lütfen birbirinden ayıralım. HATAların nereden kaynaklanabileceğini düşünüp öyle eleştiri yöneltelim.

Adsız dedi ki...

efkan doğru olanı yazmıştır.tolga eski bir erzincan sporlu vede profösyonel idi.ama geldiği son kulüp özgüzelderedir.bizim levent sporda sezonbaşı vardı ve leventin eski futbolcusudur.burhan hocanın iznini alarak kulüpten ayrılmıştır.sebebi karşıya taşınmış olmasıydı.dolayoba ona destek olması lazım kendileri kazanır.

Adsız dedi ki...

oncelıle merhaba bu haftakı erok-dolayoba macının favorısı yok fakat duydum kadaıyla dolaobada transferlerı yerınde yapmıs bır tolga olsun bır bekır olsun golculerı ulas ve cıhangır olsun yabana atılamaz asla ılerleyen haftalarda daha farklı dolayoba skorlarını hep beraber gorebılırz cok yakından takıp edıorum 10 numaraları cok ıı futbolcu yeterkı kendını ıyı hıssetsın terfılere gıdecek dıye dusunuyorum basarılar
bostancılı kamil

Adsız dedi ki...

iyi insanları kimse çekemezmiş başarılılar işte çekemiosnz adamları :P kulak arkası yap efkan abi herkes sizin neolduğunuzu çok ii blio!

Adsız dedi ki...

Sevgili Efkan, Böyle bir site oluşturup güncel haberlerle bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler. Sitende yayınladığın haberleri ilgiyle takip ediyoruz. Türk sporundaki önemli bir eksikliği giderdiğin inancındayız. Bu yolda başarılar, olumsuz, anlamsız, gereksiz ve seviyesiz yorumlar şevkini kırmasın, YOLA DEVAM.

Adsız dedi ki...

Ben amatör ligi yakından takip eden bir kişi olarak,çoğu takımdan haberim var.efkancım bu zamana kadar yazdığın herşey harfiyen doğrudur yanlız burdan şu çıkıyoki.doğruların duyulmasından rahatsız olan kişiler de var oyüzden sen doğruları yazmaya devam et.başarılar

Adsız dedi ki...

Dolayobaspor defanda yapılan çok basit hatalar yüzünden maçlarını kaybetti. bence defansa bi çözüm bulunursa ve yeni transferleri ulaş, osman ve yunus emre takıma ısınırlarsa dolayaspor ilerki zamanlarda daha iiyi olacağını düşünüyorum. bu haftada dolaysporu favori görüyorum.

Adsız dedi ki...

dolayobada sadece defans sorunu var diye düşünüyorm takım önde basmıyor,inanıyormki cengiz tomaç bunun farkına varır ve değişikliğe gider..defans rakip hucuma açık alan burakıyor deyim yerindeyse..başarılar

Adsız dedi ki...

sevgili başkan neden kıvırıyosun sen sezon başı ömeri aldığında ömer sama demedimi ben askere gidicem diye sen de demedinmi tmm sen anlaş senin bizle anlaştığını herkes duysun ondan sonra nereye gidersen git demedinmi ve ayrıca ömer sende kaçtane hazırlık maçına çıktı kaçkere idmana geldi verdiğin para 1 milyar bile değil oda çocuğun yol parasına gitmiştir adını duyurmak için insanların adını kirletme..

Adsız dedi ki...

başkan haklı ömer yılbaşında askere gidecem demiş.adam maçlar başlamadan kaçmış.hiçbir amatör takım hazırlık maçları için futbolcuya para vermez az veya çok da olsa..kim olursa olsun topçularda edepli olsun.

Adsız dedi ki...

çetin başkan tamamen yalan söylüyo..tolga erzincandan gelmedi,niğde bordan ferit gelmedi ve ferit kadroya giremiyor..yunus emrede erzurum paftan değil..takımı iyi transfer yapamadın taşlıbayır unutmaz bunları dolayoba kimsenin özel mülkiyeti değildir unutmayın..

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...