Pazar, Eylül 28, 2008

'Cerrah'tan başarılı operasyon!


ÖRNEKTEPESPOR: 0 CERRAHPAŞASPOR: 4

HABER-FOTO: ÖNER YİĞRİK
İstanbul 1. Amatör Küme'de sezona şampiyonluk parolasıyla giren ancak geçen hafta Esenler Kentyıldızspor'la 1-1 berabere kalan Cerrahpaşaspor, bu sonucu Örnektepespor karşısında telafi etti. Kırmızı-Mavililer Nurtepe Stadı'nda oynanan maçta baştan sona üstün ve etkili bir futbol ortaya koyarken adeta farkı kaçırdı. Cerrahpaşa, ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı maçı 4-0 kazandı. Maçın sonlarına doğru iki takımdan birer futbolcu atıldı.
Cerrahpaşa böylece puanını 7'ye çıkarırken, ilk iki maçını kazanan Örnektepe bu yenilgiyle 6 puanda kaldı. Cerrahpaşaspor gelecek hafta yenilgisiz ve kayıpsız grup lideri Kemerburgazspor'la kozlarını paylaşacak. Kemerburgaz dün son derece zorlanmasına karşın bitime 5 dakika kala bulduğu golle Kentyıldızspor'u 2-1 geçmeyi başardı.

İki takım futbolcuları seramonide...
Hakemden son uyarılar...
Cerrahpaşaspor maçta üstün olan taraftı.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bu hafta şans eseri gıttım takımı ızlemeye cerrahpaşada cok yetenekli çocuklar var. takım takır takır pas yapmaya calışıyor amatorde bu mantıkta takımlar çoğalmalı herkese bu sene cerrahpaşayı bikerede olsa izlemesini tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

bu hafta kemerburgaza karsı zorlanmıcaklarını dusunuyorum. cerrahpaşa 1.amatordekı ızledıgım en ıyı takım kentyıldız maclarını ızledım takımda bıreysel olarak cok yeteneklı adamlar var. defanslarındakı 2 stoperlerı sag beklerı orta sagada tecrubelı adamları ılerde de ıyı bı 10 numaraları var benım ızledıgm o takım kemerburgazı rahatlıkla yenmesı lazım ama burası amator lıg ve heran farklı skorlar cıkabılır.

Adsız dedi ki...

bu hafta gazıde ornketepe bakalım macta kac kısı olcek: )

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...