Perşembe, Eylül 25, 2008

Büyükçekmece, Çorlu'da moral buldu

ÇORLU SANAYİSPOR: 1 BÜYÜKÇEKMECE: 2

HABER-FOTO: BENAN DİKER
Tekirdağ Süper Amatör Küme ekiplerinden Çorlu Sanayispor, evinde konuk ettiği Büyükçekmecespor’a 2-1 mağlup oldu. Baştan sona büyük çekişme içinde geçen mücadelenin ilk yarısını da konuk ekip 24. dakikada Ahmet’in attığı golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda, 69. dakikada Şamil’in kendi kalesine attığı golle farkı ikiye çıkaran konuk ekip 77. dakikada ev sahibi ekipten Çağatay’ın golüne engel olamadı. Kalan dakikalar başka gole izin vermezken; sezona çok kötü bir başlangıç yapan geçen sezonun İstanbul şampiyonu B.Çekmece, çok zor geçmesi beklenen Feriköy maçı öncesi büyük moral buldu.
Çorlu Sanayispor ise iyi futbol ortaya koymasına karşın rakibin daha hazır olması nedeniyle karşılaşmadan mağlup ayrılırken ortaya koyduğu futbolla ilerisi için umut verdi.
Karşılaşmanın en talihsiz yanı ise oldukça iyi maç çıkaran ve Yeniköy’den bu sezon Sanayispor’a transfer olan Mustafa Orhan’ın son dakikalarda kolu çıkarak hastaneye gitmesi oldu.



Nejlet Toker, Feriköy karşısında oyuncularına güvendiğini söyledi.

Büyükçekmece, Feriköy maçından 3 puan bekliyor

Karşılaşma öncesi Yerel Futbol Sitesi olarak görüşlerini aldığımız Büyükçekmecespor teknik direktörü Nejlet Toker ilk maçlarda alınan kötü sonuçları şanssızlık ve tecrübesizliğe dayandırırken bu hafta Gürpınar Stadı’nda (Büyükçekmecespor; yeni yapılan şehir stadının tribünleri tamamlanmadığı için maçlarını Gürpınar’da oynuyor.) oynayacakları Feriköy maçında şansızlığı kırıp 3 puanla tanışmak istediklerini belirtti.
Ligin ilk haftasında evinde oynadığı maçta Çekmeköy’e karşı beraberliği 90’da kurtarabilen kırmızı-mavili ekip geçen hafta da 1-0 öne geçtiği karşılaşmanın sonunu getirememiş ve ligin yeni ekibi Nurtepespor’a deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu.

Nejlet Hoca bu sezon iç transferde Caner (Zeytinburnu), Erhan (Karacabeyspor), takımın geçen seneki kaptanı Yılmaz (Güzelcespor) ve Mehmet’le (kaleci-Malatya Bld.spor) anlaşamadıklarını (Anlayacağınız üzere parantez içindekiler yeni takımları), Metin’in futbolu bırakıp Hadımköyspor’da yardımcı antrenör olduğunu belirtti.
Toker, dış transferde kadrolarına Beylikdüzü’den Derya, Ankara Jandarmagücü’nden Alparslan, Babaeski’den Deniz, Küçükpazar’dan kaleci Ercan, Karacaköy Belediyespor’da kiralık oynayan Murat Akgün’ü dahil ettiklerini, altyapıdan 1991 doğumlu Fazlı ve Anıl’ın A takıma alındığını kaydetti.

Trakya futboluna aşina olduğunu belirten Nejlet Toker; işi icabı uzun yıllar Çorlu’da yaşadığını bu süreçte sırasıyla Çorlu Kültürspor, Kapaklıspor, Değirmenköyspor (2 sezon), Büyükkarıştıranspor (2 sezon), Veliköyspor (o sezon takım 3. lig terfi maçlarına gitti), Sinop Özlemspor, Kastamonu Kentyıldızspor’da (takım o sezon süper amatöre çıktı) görev aldığını, son olarak da geçen sezon Büyükçekmece takımında genel koordinatör olarak çalıştığını belirtti.
Tecrübeli antrenör, amatör milli karmada oynayan çok önemli iki oyuncusu Yasin ve Ahmet’ten bu haftadan sonra yararlanmayacaklarını ve bu oyuncuları arayacaklarını dile getirirken ne olursa olsun Feriköy maçını kazanıp zirve yarışına dahil olmak istediklerini sözlerine ekledi.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

menejerlikten hoca olursa vah bcekmecenin haline

Adsız dedi ki...

Feriköy Taraftarının Desteğiyle 3 Puanı Alır , Döner..

Adsız dedi ki...

ferikoy cok rahat bi galiyet alarak evine doner ve tuna macının beklemeye baslar bu ligi tek basına forze edicek kadroya sahip ferikoy 4 uncu grupta tek takım olarak cıkar

Adsız dedi ki...

feriköy 5 atar cekmeceye tam balon onlarferiköyümmmmmmmm

Adsız dedi ki...

nurtepeden puan alamazkımse..ferköyde dahıl...büyükcekemece yasadı sizde yasayacaksınız...verseremossss...nurtepelıyızzzzzz....

Adsız dedi ki...

niye ya ilk hafta feriköy nurtepeyi yendiya daha ne olsun ama nurtepe çok mücadele eden bi takım her takıma kafa tutar yani nurtepe kolay lokma değil herkeste gördü işin gerçeği herkesi başarılar

Adsız dedi ki...

bu feriköy kadar ruhsuz bir takım yoktur cümle almede.90 dakika hep destek tam destek tribünler kırmız beyaz teknik taktik her rakibi baskı altına alıyoruz.futbolcularda ruh yok.kendi sahamızda yenildik.üstelik galata ve dikilitaşın puan yitirdiği bir haftada.bu seyirci çoğu 1.lig takımıda yok.yazıklar olsun.birde dün 5 yıldızlı otelde kampa girdiler.amatör takım 5 yıldızlı otelde kamp yapıyor nerede bu bolluk.sabrımız taşıyor..feriköylüler

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.