Cuma, Eylül 26, 2008

Ayazağaspor, Orhanlı Bld. maçına hazır

HABER: TURGAY TOKEL
FOTO: ERHAN HARPUT
İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup’ta Cumartesi günü Orhanlı Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak Ayazağaspor’da hazırlıklar tamamlandı. Dün gerçekleştirilen son antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Bu hafta mutlaka kazanmak zorunda olduklarının farkında olan futbolcular antrenmanda adeta maçtaymış gibi davrandı. Çok ciddi bir şekilde hazırlıklarını tamamlayan Yeşil-Sarılılar maç gününü beklemeye başladı.
Dünki antrenman ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma çalışması ile başladı. 3 grup halinde yaklaşık 20 dakika top kapma çalışması yapan futbolcular bu çalışmanın ardından yarı sahada maç yaptılar. Yine 3 takıma ayrılan futbolcular 10’ar dakika arayla değişmeli karşılaşmalar oynadı. Ender attığı goller, Adem oynadığı oyun, Yusuf ise klas hareketleri ile dikkat çekerken, Metin de defansta ki oyunu ile beğeni topladı. Yarı sahada maçın ardından bir grup idmanı tamamlarken diğer grup da şut çalışması yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman sonucu Orhanlı Belediyespor karşılaşmasını hazırlıkları tamamlanmış oldu.


Kaka yine yok
Bu arada Ayazağaspor’un Gürcü oyuncusu Kaka, lisansı yetişmediği için bu hafta da takımdaki yerini alamayacak. Çok formda olan Gürcü oyuncu, aldığı bu haber sonrası çok üzüldü.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

orhanlı maçlarını nerde oynuyor ? tuzla stadında mı ?

Adsız dedi ki...

Erdoğan Demirören Tesislerin'de Oynuyormuş...

Adsız dedi ki...

bence guzel bi mac olucak...

Adsız dedi ki...

ismet inönüde oynıcak :)

Adsız dedi ki...

ewet bencede :)) kaliteli bi maç olacak orhanlı iyi takım

Adsız dedi ki...

ismet inönü diyen arkadaş orhanlılın tuzla takımı olduğunu bilmiyor galiba :) izmite kadar uzanıp kendince espiri yapmış

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...