Pazartesi, Eylül 29, 2008

Avcılar Bld. öldü öldü dirildi

İNCİRLİSPOR: 2 AVCILAR BELEDİYESPOR: 3

HABER: ÇAĞATAY ÖNGEN
İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ta Avcılar Belediyespor deplasmanda İncirlispor'u 3-2 mağlup etti.
Bakırköy Belediye Sahası'nda karşılan iki Ekip de Oyuna Hırslı Başladı. İlk 2o Dakika Karşılıklı Ataklarla Geçerken, Avcılar Oyunu İncirli'nin Sahasına Yıktı. Sağ Kanattan Etkili Ataklar Gerçekleştiren Sarı-Siyahlılar İlk Yarı Bitmeden Golü Bulup ilk 45 Dakikayı 1-o Galip Tamamladı .
İkinci Yarı Yüklendikçe Yüklenen Avcılar Belediyespor, Çağatay'ın Düşürülmesiye Penaltı Kazandı. Penaltıyı Gole Çeviren 5 Numaralı futbolcu Avcılar Belediyespor'u 2-0 Öne Geçirdi. Bu Golden Sonra Adeta Uyanan İncirlispor Sağlı Sollu Ataklarla Gol Aramaya Başladı. Ataklar Sonuç Verdi ve Avcılar Belediyespor Kalecisinin de Hatasıyla Skor 2-1'e geldi. Maçı Bırakmayan Yeşil-Kırmızılılar Kalecinin Topu Elinden Kaçırmasıyla 2-2'yi Yakalayıp Puan İçin Umutlanmaya Başladı.
Maç Boyunca Susmayan ve Takımına Destek Avcılar Gençlik Taraftar Grubu Adeta 3. golün mimarı oldu. Oyuna sonradan giren Erhan Öncü Attığı Harika Aşırtma Pasla Çağatay'ı Kaleciyle Karşı Karşıya Bıraktı. Bu pozisyonu iyi değerlendiren Çağatay attığı golle Avcılar Belediyespor'un hanesine 3 puanı yazdırdı. Bu Sonuçla Avcılar Puanını 9'a yükseltirken grupta averajla liderliğini devam ettirdi ve kritk Vefa maçı öncesi moral depoladı.
Maç Sonunda İncirlispor futbolcuları Avcılar Gençlik taraftar grubun yanına gelip , centilmenlikleri için teşekkür ettiler.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

incirli sporun 11 numarası kişisel becerileriyle beraberligi getirdi ama avcılar tecrübesi ve kaliteli topçularıyla maçı çevirmesini bildi bu arada avcıların kaleci 2 golde de hatası vardı

Adsız dedi ki...

E napalım yenildik.Ama maça bir başka renk getirdi son dakikalar güzeldi yani:)

Adsız dedi ki...

Tebrikler Avcılara

Bu sene Vefa ile mücadelesi solukları kesecek...

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...