Perşembe, Eylül 25, 2008

Çanta güldürdü, Fener üzdü

Hafta sonu deplasmanda mücadele eden iki Silivri takımından Çantaköyspor kadrosuna dahil ettiği yeni oyuncularla adeta şov yaptı. Tepecik Anadolu ile yaptığı mücadeleden attığı birbirinden güzel gollerle 5-0 gibi net bir skor alan Çantaköy ligde emin adımlarla yoluna devam etti.

Bir başka iddialı Silivri takımı olan Fenerköyspor, Esenyurt karşısında adeta saç baş yoldurttu. 90 dakikalık mücadele boyunca kaçırdığı gol pozisyonlarınla rekor kıran Sarı-Lacivertliler karşılaşmadan 0-0 berabere ayrıldı. Kaybettiği altın değerinde iki puana üzülen Fenerköyspor rotasını bir sonraki maça çevirdi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

mükemmel bir başkan son derece prezantabl ve klüp başkanına yakışır tavırlar.son derece iyi niyetli ve görevine aşık başarılı bir hoca.özenle seçilmiş transferler.bu kadar güzel ve uyumlu bir takıma da şampiyonluk yakışır.söylenecek son söz şampiyonluk yolunda her maç çok önemli ve değerlidir.ama bu güzel ahenkli tablo ile çantaköy camiasına rahat olması ve şampiyonluğa adım adım ilerlemesi konusunda sonsuz desteklerimi sunarım bir spor adamı ve bu işin içinden birisi olarak

oguzhan dedi ki...

yesıldırek:2 bogazkoy:0

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...