Perşembe, Eylül 25, 2008

Alibeyspor iftarda bir araya geldi

HABER-FOTO: ENGİN AKIN
İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Alibeyspor’un futbol takımı ve yönetim kurulu üyeleri kulüp lokalindeki barbekü partisiyle birlikte iftarlarını yaptılar. Önceki gün Silivri Stadı’nda yapılan idmanın ardından toplanarak Alibeyspor Taraftarlar Derneği Lokali’nde buluşan futbol takımı ve yönetim kurulu üyeleri taraftarlarıyla birlikte iftar yaptı. Lokalin bahçesinde yakılan barbekünün etrafında yapılan iftar programında bir konuşma yapan Alibeyspor Kulübü Başkanı Ali Tonta; “Bu sezon diğer sezonlara nazaran daha sıkıntılı geçmekte. Maddi açıdan diğer kulüpler gibi zor bir dönem geçirmekteyiz. Bu durumu bilen tüm oyuncularımız bizi anlayışla karşılamaktadır. Bilinen bir şey var ki Alibeyspor’da emeği geçen hiç kimse mağdur olmamıştır. Her zaman bir inişin çıkışı olacağına inanırım. Bizimde çıkışa geçeceğimiz zaman yakındır. Sezon başından bu zamana kadar geçen sürede bizlere yardımları bulunan tüm büyüklerimize ve dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Bora elleriyle besledi
Kulüp lokalinde verilen iftarda Genel Sekreter Bora Balcıoğlu takımın oyuncularıyla tek tek ilgilendi ve hatta oyuncuları kendi elleriyle besledi!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bence alibey takımı sıradan duz birtakım ve kendilerini burda fazla sisiriyorlar bunuda hadımkoy macında gorduk boyle takımlar hadımkoy gibi ekiplerle basa bas oynayamazlar aradaki kalite farkı ortaya cıkıyo hemen bence tam bir orta sıra takımından fazla ileri gidemezler ve kalecileride okadar iidegil ilerki maclarda hep beraber gorucez kalecilerinide

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...