Salı, Ağustos 19, 2008

Silivri bölgesinden haberler

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ENGİN AKIN
ALİBEYSPOR: 5 ALBAYRAKSPOR: 2

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci özel maçında karşılaştığı Albayrakspor’u evine eli boş göndermeyen Alibeyspor lige bomba girmeye hazır.
Kırmızı-Yeşilliler, ikinci hazırlık maçında, 6. Grup’ta mücadele edecek olan Albayrakspor’u adeta bozguna uğrattı. Silivri Stadı’nda karşılaşan iki ekip kozlarını paylaştı. 45’er dakikalık iki devre halinde oynanan mücadelede her iki ekip de tüm oyuncularının performanslarını görme imkanı buldu. Rasim hocanın öğrencileri doksan dakikalık zaman dilimi boyunca rakibi adeta bozguna uğrattı.


ALİBEYSPOR'DA TRANSFER DEVAM EDİYOR

Alibeyspor, yeni sezon hazırlıklarına hız verirken bu hafta sonu tam kadro ile toplanarak sezonun ilk toplantısını da yapacak.
Haftanın tüm gününü idman yaparak geçiren takımın eksikleri de en kısa sürede bitirilerek sezona tam bir takım halinde girileceğinin bilgileri verildi. Yeni sezonda çekilen kuraların ardından çalışmalarına hız veren kulübün amacının grubunu ortalarda bitirmek olduğu gelen bilgiler arasında. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Alibeyspor Kulübü Genel Kaptanı Özcan Öztürk bir çok konuya açıklık getirdi.

Çalışmalara yaklaşık 2 hafta önce başladıklarını ve yavaş yavaş tempoyu yükselttiklerini belirten Alibeyspor Genel Kaptanı Özcan Öztürk, “Yaklaşık 2 hafta önce başladığımız çalışmalarımızda tempoyu yavaş yavaş yükseltmeye başlıyoruz. Yeni arkadaşların da aramıza katılmaları ile sezona daha iyi hazırlanacağız. Şimdiden eksiklerimiz kapatmaya başladık. Sezon başlamadan tam performansa çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Yeni sezona tam kapasite ile girmek istediklerini ancak bunun için tam kadro haline gelmeleri gerektiğini belirten Öztürk “Şu anda yeni sezon hazırlıklarımıza idmanlar haricinde transfer çalışmalarımız ile devam ediyoruz. Çok kısa bir süre sonra transfer çalışmalarımızı sonlandıracağız. Gerek yeni transferlerimiz gerekse de çalışma tempomuz ile Alibeyspor’un gücünü arttırıyoruz” diye konuştu.

Sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve 5 oyuncu ile anlaştıklarını belirten Öztürk, sezona sürpriz transferler ile gireceklerini söyledi. Şu anda transfer çalışmalarını derinden ama büyük bir hızla ilerlettiklerini belirten Öztürk “Şu ana kadar toplam 5 oyuncu ile anlaşma sağladık ve imza attırdık. Birkaç tane daha görüştüğümüz oyuncu arkadaşımız var bunlarla da anlaşma sağlayarak bu arkadaşları da kadromuza katmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Genel Kaptan Öztürk, “Askerde olan oyuncularımız var, yeni sezonda işleri nedeni ile takımda olamayacak olan arkadaşlar var. Bu arkadaşların yerini doldurmak için araştırmalarımız sürüyor. Bu arkadaşların yerini doldurmamız gerekiyor. Çünkü bu sene de Süper ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bunun tek şartı da çok çalışmaktan ve güçlü bir kadro yapısından geçiyor. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

VELİKÖYSPOR: 6 BEYCİLERSPOR: 1

Tekirdağ Süper Amatör Küme'de bu sezon takıma yaptığı takviyelerle yeni sezon öncesi güçlenen Veliköyspor, İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Beycilerspor (üstteki foto) ile bir hazırlık maçı yaptı. Antrenör Ahmet Sarı'nın bütün oyuncularının performansını görmek için sürekli değişlik yaptığı hazırlık maçında Veliköyspor kendisine denk olmayan Beycilerspor karşısında üstün bir oyun sergilerken, müsabakadan da Aykut (2) Hüsnü (2) ve Ferdi'nin (2) attığı goller ile 6-1 galip ayrıldı.

DEMİRKOL'DAN ALİBEYSPOR'A ZİYARET

Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol Silivri Alibeyspor lokalini ziyarette bulundu. Demirkol’u Alibeyspor yöneticilerinin yanı sıra Fenerbahçe’nin efsanevi oyuncusu Cemil Turan da karşıladı. Alibeyspor Kulüp Lokali’nde gerçekleşen ziyarette Alibeyspor yönetim kurulu üyeleri tam kadro bulundu. Ziyaret sırasında bol bol spor konuşan konuklar ziyaretin ardından lokal bahçesinde mangal partisinde buluştu.

DOSTLARDAN SÜRPRİZ KUTLAMA

Silivri’nin emektar futbolcuları gençlere taş çıkartıyor. Bu yıl 2. Amatör Küme’de mücadele eden Silivri takımlarından olan Gazitepespor ve Fenerköyspor’da forma giyen Bora, Aşkın ve Cenk takımlarının yükselişinde büyük katkıları oldu. Özellikle Fenerköyspor’un bir üst kümeye çıkmasında en büyük rolü olan Cenk’le Gazitepespor’un başarılı kaptanları Bora ve Aşkın ile dostlukları eskiye dayanıyor. Saha içinde birbirleriyle kıyasıya mücadele eden üçlü saha dışında da tam bir dostluk tablosu sergilemekte. Bununla birlikte önceki gün yeni yaşını kutlayan Bora Balcıoğlu’na arkadaşları sürpriz bir kutlama yaptı. Nice yıllara Kaptan…

BU GENÇLERİ TUTANA AŞKOLSUN!

Hafta sonu Silivri Stadı’nda karşı karşıya gelen Alibey (altta) ve Silivri Ortaköy (üstte) gençlerinin karşılaşmasında ortaya mükemmel bir futbol resitali çıktı.
Yeni sezonunun başlamasına az bir zaman kala hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren takımlar hazırlık maçlarını hızlandırdı. Hafta sonu Silivri Stadı’nda karşı karşıya gelen Alibeyspor ve Ortaköyspor B gençleri sahadan beraberlikle ayrıldılar. Karşılaşma boyunca kadrolarında bulunan tüm oyuncuları deneyen her iki takım çalıştırıcısı oyuncularının ortaya koyduğu futboldan memnun gözüktü.

------
KAVAKLISPOR ŞİMDİDEN HAZIR
İstanbul 1. Amatör Küme takımlarından Kavaklıspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Çalışmalarını kendi sahasında devam eden takımda revizyona gidiliyor.

Kavaklıspor’un teknik direktörülüğünü yapan Hasan Türkyılmaz yeni sezon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türkyılmaz yaptığı açıklamada; "Yeni sezonda iyi mücadele edip ligi istediğimiz yerde bitireceğimizin garantisini verebilirim. Geçen seneki kadromuzdan birkaç oyuncumuzu büyük takımlara verdik. Bununla da gurur duyuyoruz. Kavaklıspor olarak üretmenin keyfini yaşıyoruz da diyebilirim. Kadromuza yeni dahil olan arkadaşlarımızla birlikte idmanlarımızı yapmaktayız. İdmanların ardından birkaç hazırlık maçı ile lige hazırlanacağız. Kuraların da çekilmesinin ardından çalışmalarımıza hız verip tam kadromuzu şekillendirmeyi planlıyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...