Pazar, Ağustos 31, 2008

Çorluspor yeni sezonu açtı

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ Süper Amatör Küme takımlarından Çorluspor, General Basri Saran Stadı’nda 25 kişilik kadrosu ile sezonu açtı. Çorluspor’un eski borçları nedeniyle transfer etme yasağının b ulunması dolayısıyla Sarı-Kırmızılılar geçen seneki mevcut kadrosuna alt yapıdan aldığı futbolcular ile yeni sezona merhaba dedi.

Sezon açılışı öncesi kurban kesilerek, kanı futbolcuların ve teknik heyetin alnına sürüldü. Futbolcular ısınma hareketleri yaptı. Sarı-Kırmızılılar daha sonra Bulgaristan’ın Dobriç ilinin Süper amatör küme takımlarından Kruşari Zarya ile bir hazırlık maçı yaptılar.
ÇORLUSPOR: 11 KRUŞARİ ZARYA: 1

Çorluspor sezon açılışını yaptıktan sonra yaptığı hazırlık maçında Bulgar rakibini 11-1 yenmeyi başardı. Maçın ilk yarısı 5-0 Çorluspor’un üstünlüğü ile kapanırken ikinci yarıda atılan goller ile Sarı-Kırmızılılar sahadan 11-1 galip ayrılmasını bildi. Çorluspor oynadığı futbol ile göz doldururken lig için de olumlu mesajlar verdi.

Gürsoy, Recep Karagöz'ün sorularını yanıtladı.

GÜRSOY: BU GENÇLERE GÜVENİN

Çorluspor’da başkan yardımcılığını yapan, daha önceleri de defalarca Çorluspor’un kulüp başkanlığı görevini üstlenen Necdet Gürsoy, gençlerden umutlu olduğunu belirterek “Bu sezon ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz” dedi. Gürsoy, “Çorlusporlu taraftarları da tribünlere davet ediyorum. Futbolcu kardeşlerimizin hepsi genç. Daha önceleri ‘Çorluspor’da Çorlu çocuğu yok’ diyenlere sesleniyorum. Çocukların hepsi Çorlu Çocuğu. Hadi artık gereken desteği, manen ve madden verin. Herkes bu taşın altına elini koysun” diye konuştu.
MAÇ SONRASI KAYNAŞMA YEMEĞİ
Çorlusporlu futbolcular maç sonrası Trakya Koleji’nde Bulgaristanlı futbolcularla yemek yiyerek kaynaşma örneği sergilediler.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hadi çorlum göster kendini

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.