Salı, Ağustos 26, 2008

Mecidiyeköyspor'un sıkıntısı saha dışında

HABER-FOTO: ORHAN BUDAK
Geçen sezon imkansızlıklar içinde gençlerle mücadele edip Süper Amatör’den düşen, bu sezon İstanbul Birinci Amatör Küme’de mücadele edecek olan Mecidiyeköyspor hazırlık maçlarına devam ediyor. Ayazağa Atatürk Stadı’nda Öz Şişlispor’la yaptıkları hazırlık maçını 5-2 kazanan Mecidiyeköyspor genel kaptanı Mühittin Karakullukçu, “Mecidiyeköyspor’un hedefi öncelikle grubumuzda şampiyon olmaktır. Düştüğümüz lige geri dönmek istiyoruz” dedi.

Mecidiyeköyspor olarak asıl hedeflerinin icrada olan kulüp binalarını kurtarmak olduğunu dile getiren Karakullukçu, “Bunun için finans sağlamak istiyoruz. Kulüp binamız profesyonel ligden kalan borçlarımız yüzünden icra yoluyla satışta. Biz satışa itiraz ettik. Bir yıldır mahkemelerde kulüp lokalimizi kurtarmak için mücadele vermekteyiz. Mecidiyeköy semtinin ileri gelenlerinden maddi yardım beklemekteyiz. Şişli Belediye Başkanımız Mustafa Sarıgül’den destek bekliyoruz” dedi.

Karakullukçu şöyle devam etti: “Yeni sezona girdiğimiz şu günlerde lisans paramız bile yok. Gelirimiz yok, olsa bile resmi gelirimiz icraya gidiyor. Bizler bu zor şartlarda gençlerimize spor yaptırabilmenin yolları aramaktayız. Şartlar ne olursa olsun gençlerimize biz spor yaptıracağız. Başkanımız Bülent Zent, Fahri başkanımız İsmail Yalçındağ ve yöneticiler olarak bizler Mecidiyeköyspor’u layık olduğu yere mutlaka getireceğiz.”

Mecidiyeköyspor Antrenörü Elmas Çavuşoğlu ise Türk futbolunda mutlaka reform yapılması gerektiğine inanıyor ve bu sezon imkanlar dahilinde çok iyi bir kadro kurduklarını ve şampiyon olarak bir üst lige çıkacaklarını dile getirdi.
Mecidiyeköyspor Yönetimi, kulüp lokalini icradan kurtarmaya çalışıyor.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

siz bu kafayla bir yere varamazsınız.kendi mahallenizin gençleri diğer semtlerin takımlarında başarılara imza atarken siz dışarıdan adamlar aldınız.
unutmayın gülbağ türkiye nin brezilyası gibiydi ama sizler bunu farkedemediniz.

Adsız dedi ki...

İSmail arkadaşıma katılmıyorum. Mecidiyeköyspor gençleriyle yeteneğiyle hocasıyla tüm imkansızlıkları geçecektir. Buna içten inanıyorum. Messi gibi yetenekler kayboluyor.

Adsız dedi ki...

sız once kulubun eskı futbolcularını sattınız 5senenagmalup olan futbolculara 3lıge cıktınız dıye kovdunuz bumu yonetıcılık yıllarını veren ahmet kecelı hocamıza yanlıs yapıldı nedım kı adalet yerını buldu

Adsız dedi ki...

mecidiyeköy gençlerine sahip çıkmıyor iyi futbol oynayanları takıma alıp yetiştirmiyolar ,, yada geç farkediyolar böle oyuncularda sigara gibi şeylerle futbol hayatını başlamadan bitiriyor.

Adsız dedi ki...

nerede orhan hoca;nerede golcü cüneyt nerdeler he yazıklar olsun vefasızlara,kuübüde sattınız

Adsız dedi ki...

biz gerçek mecidiyeköylüleriz gülbağlıyız,altan abimizden cüneyt kardeşimizi tekrar aramızda görmek istediğimizi söylemek istiyorum,oynamasada sahada olsun o bizim evladımız,gülbağlımız,

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...