Cuma, Ağustos 15, 2008

Lüleburgazlı İlker Babaeskispor'da


Kırklareli Süper Amatör Küme'de mücadele eden Babaeskispor, Lüleburgazsporlu İlker Dikmen’i renklerine bağladı. 3. Lig 1. Grup'ta yer alan Lüleburgazspor’un savunma oyuncusu İlker Dikmen, 2008–2009 sezonu öncesinde 1 yıllığına Babaeskispor ile sözleşme imzaladı.

Babaeskispor Kulübü Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen tören’de kendisini kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı atan 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu İlker Dikmen, “Babaeskispor’da olmaktan çok mutluyum. Ben futbol hayatıma Kocaelispor Kulübü altyapısında başladım. Burada dört yıl futbol oynadıktan sonra doğum yerim olan Lüleburgazspor’a transfer oldum. Lüleburgazspor’da dört yıl amatör ve 1 yıl da profesyonel olmak üzere toplam 5 yıl futbol oynadım” dedi.
Genelde savunmada sağ bek oynamasına rağmen forvet’te de etkili olduğunu belirten, Babaeskispor’un çiçeği burnunda transferi İlker Dikmen, ayrıca, Babaeskispor’un önce üçüncü, ardından 2. lig’deki eski şaşalı günlerine kavuşturmak için elinden geleni yapacağını da söyledi.

Babaeskispor Antrenörü Günay Benice ise tecrübeli oyuncusundan övgüyle bahsederek “İlker Dikmen karakter ve futbolcu olarak kendini kanıtlamış bir oyuncu. Böyle bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz. İlker’in, Babaeskispor’da daha başarılı olacağına inanıyorum” dedi.
Babaeski Spor Kulübü başkanı Mustafa Yamak da, camiaya böyle bir oyuncu kazandırmanın mutluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Babaeskispor olarak takıma yeni ve başarılı futbolcular transfer etmeye devam edeceğiz. Amacımız Babaeskispor’u 3.. lig’e çıkarmak. Taraftarlarımızdan önce takımlarına güvenmelerine ve de bizi sahada desteklemelerini bekliyoruz. Tabiî ki taraftarlarımız bize inanır ve bize güvenirse takımın bu birliktelikle her zaman başarılı olacağına inanıyorum.”
Yapılan imza törenine, Babaeskispor Kulüp Başkanı Mustafa Yamak, Genel Kaptan Fikri Karaca, Basın Sözcüsü Metin Karakuş ve Antrenör Günay Benice katıldı.
Genel Kaptan Fikri Karaca, imza töreninde yeni transfer İlker Dikmen’e, Babaeskispor’un renklerini taşıyan bir kaşkol hediye etti.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.