Pazar, Ağustos 24, 2008

Leventspor'dan seriye devam

LEVENTSPOR: 3 ÇIKSALINSPOR: 0

İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'un favorilerinden Leventspor hazırlık maçlarında farklı galip gelme geleneğini bozmadı ve dün Çilekli Stadında konuk ettiği 3. Grup takımlarından Çıksalınspor'u gole boğdu.
Maça ideale yakın onbiri ile başlayan Leventspor başlama düdüğüyle beraber üstünlüğünü karşı tarafa kabul ettirdi ve ilk 15 dakika neredeyse tek kale futbol oynadı. İlk çeyrekten sonra Çıksalınspor maça biraz denge getirse de dakikalar 39'u gösterirken ceza yayının üç-dört metre gerisinden kazanılan serbest vuruşu Recep gole çevirdi ve ilk yarı Levent'in 1-0 üstünlüğüyle kapandı.
İkinci yarıya kelimenin tam anlamıyla Levent fırtına gibi başladı ve 46. dakikada kalecinin ileride oluşundan faydalanan Recep, yaklaşık 45 metreden liglerimizde az görülebilecek bir aşırtma vuruşla durumu 2-0'a getirdi. Bu dakikadan sonra baskılı oyununu iyiden iyiye arttıran Leventspor 49. dakikada bu sefer golcüsü Burhan'la 3-0 üstünlüğü yakaladı.

60. dakikadan sonra oyunu rölantiye alan ve oyuncu değiştirmeye başlayan teknik direktör Burhan Esmen bu maçta 23 oyuncusuna forma şansı verdi. Bu dakikalardan sonra karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçın hatırda kalan iki pozisyonu Levent lehine verilmeyen iki penaltıydı. Belki bu penaltılar verilse açık bir fark olacaktı. Maçların başlamasına 13 gün kala Levent lige hazır bir görüntü verdi ve maçın 90 dakikası 3-0'la kapandı. Kırmızı-siyahlı takım bugün de İstanbul Süper Amatör Küme'ye bu sezon yükselen Sütlücespor takımını konuk edecek. Levent Çilekli Stadı'nda oynanacak olan maçın başlama saati 17:00.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.