Perşembe, Ağustos 21, 2008

Levent Arıkdoğan umut dağıttı

HABER-FOTO: ÖMER MUTLU
3. Lig 1. Grup takımlarıdan Tepecik Belediyespor'un Teknik direktörü Levent Arıkdoğan, Nevşehir Avanos kampında yapılan çalışmaların takım üzerinde önemli etkisi olduğunu söyledi. İlk günden bu güne kadar epey bir aşama kaydettiklerini söyleyen Arıkdoğan, takımdaki bariz aksaklıkları tespit ettiğini, iki tane oyuncu transfer ederek lige tam anlamıyla hazır hale geleceklerini söyledi.

Olumlu geçen çalışmaların ardından futbolcuların durumlarından memnun kaldığını söyleyen Teknik Direktör Levent Arıkdoğan, 8 günlük kampı değerlendirerek şunnları söyledi: "Avanos kampını biz kaynaşma kampı olarak değerlendiriyoruz çünkü takımların buna çok ihtiyacı vardır. 8 günlük zaman içerisinde futbolcuların birlik ve beraberliği bizleri çok mutlu etti. Bu mutluluğumuz inşallah lig maçlarına yansır da mutluluğumuz bir kat daha artar. Takım olarak iyi duruma geldik ve bunu lig maçlarına yansıtıp herkese kendimizi kanıtlamış olacağız. Taraftarlarımızın takımlarının oynayacağı maçlardan büyük keyif alarak izleyeceğini söyleyebilirim. Oyuncularımızın performansı inşallah bizleri yanıltmaz çünkü ben buradan öyle görüyorum. Oyuncularımızın kampta gösterdikleri performansın üzerine çıkıp en iyisini lig maçlarına yansıtacağına inancım tamdır. Bu anlayış bizi hedefimize taşıyıp, mutlu olmamızı sağlayacaktır."

Arıkdoğan, "Yapılan çalışmalar sonunda iki tane oyuncuya ihtiyacımız olduğu gözlerden kaçmadı. Bir forvet ve bir de stoper transfer etmek durumundayız. En büyük sıkıntımız bu iki bölgede. İşimizi garanti altına almak için bu iki transferi mutlaka yapmamız gerekiyor. Bu anlamda yönetim kurulumuzun bizlere inanması ve destek olması bizim motivasyonumuzu arttırdı. Kendilerini alacağımız iyi neticelerle mutlu edip doru işler yaptığımızı göstereceğiz. Şampiyonluk olarak erken konuşmak asla istemiyorum. Bu duyguları tabi yaşayacağız ama içimizde saklı kalacaktır. Şampiyonluğu başardığımızda bu güzelliği hep birlikte haykıracağız" dedi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.