Cumartesi, Ağustos 23, 2008

İASKF-İSTFİT Savaşı: 1

KULÜP YÖNETİCİLERİ: AMATÖRLER EKŞİOĞLU'NUN OYUNCAĞI DEĞİL
HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
Süper Amatör ve 1. Amatör Küme 2008-2009 futbol sezonunun Beylerbeyi Futbol Federasyonu Tesisleri'ndeki kura çekim töreni gerginlik ve tartışmalara sahne olmuştu. Özellikle tesislerin darlığı ve Yemen Ekşioğlu'nun sözleri kura çekimine damgasını vurmuştu.
Biraz hatırlayalım isterseniz... Kura çekiminde Amatör Kulüpler İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu'nun 'Sizleri bu şartlar altında topladığım için özür diliyorum. Ama maalesef bizi İstinye'deki Orhan Saka İASKF Evi'nden kovdular" açıklaması salonda gerginliğe yol açtı.
Ekşioğlu'nun bu sözüne kulüp yöneticilerinin büyük tepki göstermesi üzerine Ekşioğlu'nun "4 yıl daha buradayım, katlanmanız lazım ve taraflı olarak da buradayım. Şu an Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile mahkemelik olmamızdan dolayı açıklama yapmak zorunda değilim" şeklindeki sözleri gerginliği daha da arttırdı.

'Liglere katılmamayı düşünüyoruz'
Ekşioğlu'nun bu sözleri üzerine salona giren İASKF Başkanı Sait Yücel ise "İl Temsilciliği'ni kimse kovmadı. Hatta kendilerine yazılı davetiye gönderek geri çağırdık. Ama gelmediler. Bugün de burada bu sıkıntıları yaşıyorsunuz. Bugün kuralarımızı çekelim ve diğer konuları da daha sonra konuşalım" dedi.
Kura çekimine katılan bazı kulüp yöneticileri ise "İstinye'de çok güzel bir ortam varken tavuk kümesi gibi yerde bizleri toplayarak işkence çektirmelerine anlam veremiyoruz. İstanbul Amatörleri Yemen Ekşioğlu'nun oyuncağı değildir, olmayacaktır. Türk futbolunun temel direği olan amatörler şimdi ne hallere düşmüş. Bunu görevden alacak hiçbir merci yok mu? Futbol Federasyonu kime hizmet ediyor; futbol kulüplerine mi yoksa Yemen Ekşioğlu'na mı? Amatörlerin yükünü hafifleteceklerine, iyice yük oluyorlar. Eğer böyle gitmeye devam ederse liglere de katılmamayı düşünüyoruz" diye konuştular.

İASKF Başkanı Sait Yücel (solda) ve Futbol İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu (sağda) arasında kura çekimi sırasında gerginlik yaşandı.
Kura çekimi sırasında sert tartışmalar oldu.
Havanın sıcak, yerin dar olması nedeniyle, kulüp yöneticileri zor anlar yaşadı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

YEMEN EKŞİOĞLU AMATÖR KLÜPLER SENDEN BIKTI!DÜŞ YAKAMIZDAN!!!

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...