Cuma, Ağustos 22, 2008

Keşanspor’dan teşekkür yemeği


HABER-FOTO: ERDOĞAN DEMİR
Keşanspor Kulübü’nün, önceki gün 100. Yıl İş Merkezi 3. katında bulunan yemekhanesinde gerçekleştirdiği öğle yemeğine Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Keşanspor Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Sarıkeçe, CHP Keşan İlçe Başkanı A. Baki Topal, Türk Yerel Hizmet-Sen Keşan İşyeri Temsilcisi Nejdet Çabuk ile Keşansporlu yöneticiler ve oyuncular katıldı.
Saat 13.00’te başlayan yemekte konuşan ve yemekhaneyi sezon boyunca faydalanmaları için Keşanspor’a veren Türk Yerel Hizmet-Sen Keşan İşyeri Temsilcisi Nejdet Çabuk, Keşanspor’un tüm ilçenin takımı olduğunun altını çizerek, “Keşanspor’a yer olarak sponsor olduk. Keşansporlular sezon bitimine yani Sosyal Tesislerine kavuşana kadar buradan faydalanabilecekler. Kendilerine başarılar diliyoruz.” dedi.
Keşanspor Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Sarıkeçe de, spor kulüplerinin en önemli sorununun dışarıdan gelen oyuncuların, yeme ve içme problemi olduğunu kaydederek, şöyle konuştu; “Biz tesisimiz olmadığı için, kendi imkanlarımızla dışarıda halletmeye çalışıyoruz. Yemek büyük bir maliyet. Bu bizim belimizi büken en büyük problemdi. Sağ olsun Yerel Hizmet-Sen’in değerli yöneticisi Nejdet Çabuk’a bu konuyu açtığımızda sıcak yaklaştılar ancak Belediye Başkanımız Mehmet Özcan’a danışılması gerektiğini bildirdiler. Sayın başkanımızın onayını aldıktan sonra burayı hazırladık ve sporcularımıza sabah, öğle ve akşam yemeklerini veriyoruz. Çok mutluyum, büyük bir yükü aldık üstümüzden. Başkanımız Mehmet Özcan’a, belediye meclis üyelerine ve Nejdet Çabuk’a teşekkür ediyorum. İnşallah kendi tesislerimize geçtiğimiz gün bu sıkıntılarda geçecek. Daha güzel imkanlarla Keşanspor futbolcularına hizmet vereme şansını yakalarız.”

Keşanspor çalışmalarına başladı
Keşanspor Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Sarıkeçe, takımın %80’inin toplandığını ve çalışmalara başlandığını belirterek, “Bu hafta sonuna kadar diğer futbolcularımızda gelecek. Cem ve Pascal da yarın katılacaklar aramıza. Pazartesi günü tam kadro ile fire vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

28 ağustos’ta kuralar çekilecek
28 Ağustos’ta kuraların çekileceğini ve bunun doğrultusunda sezonun ne zaman başlayacağının belli olacağını söyleyen Zafer Sarıkeçe, tarihler belirlendiğinde bunu basınla paylaşacaklarını belirtti. Keşanspor’un sezon için bu yıl geç kaldıklarını dile getiren Sarıkeçe, şunları kaydetti; “Sezonu açmaktan ziyade takımı tam anlamıyla topladığımızda, görüştüğüm birkaç takım var. Sezonu onlarla beraber açmak istiyorum. Tabi onların programı da çok önemli. Profesyonel takım görüştüklerimiz. Programı uydurabilirsek Çanakkale Dardanel’i ağırlamak istiyoruz. O gün bir açılış programı yapılır.”

Transferlere devam edilecek
Zafer Sarıkeçe, transferlerine devam ettiklerini kaydederek, “Zeytinburnuspor seçmelerine giderek, imza atma hakkını elde eden 3 tane oyuncumuz vardı. İsmi Emirhan. Onu da davet ettik Keşan’a. İyi bir orta sağ forvet oyuncusu. Yarın (bugün) kendisi burada olacak. Hocalarımızla idmanlara çıkacak. Hocamız onay verirse onuda renklerimize katacağız.” dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.