Perşembe, Ağustos 28, 2008

İstanbul'da hazırlık maçları

RAMİ YENİMAHALLE: 2 FİŞEKSPOR: 0

K. GÜLLÜOĞLUSPOR: 2 ALTERTESE DUBAİ: 1

Süper Amatör Liğ'in iddalı takımlarından Kağıthane Güllüoğluspor, Hasbahçe Stadı'nda oynanan müsabakanın 16. dakikasında Mataal'ın golüyle yenik duruma düşmesine rağmen, 18. dakikada İsa ve 89. dakikada Arda'nın golleriyle Dubai 2. Lig Takımı Altertese'yi 2-1 mağlup etmeyi başardı. Kağıthane Güllüoğluspor; her iki devrede de farklı 11'lerle mücadeler ederken, çok zorlanmadığı da gözlerden kaçmadı.
Kağıthane Güllüoğluspor ile Sütlüce, 30/08/2008 Cumartesi günü saat 18.00'de Sütlüce Stadı'nda Sütlücespor'un sezon açılışında karşılacak.

HALİÇSPOR: 2 SÜTLÜCESPOR: 2

İBB'nin Balat Alt Yapı Tesisleri'nde Haliç'in sezon açılışında karşılasan Haliç sahilinin 2 takımı yenişemedi. Sütlüce 16. dakikada Enes ile öne geçerken Haliç bu gole 25. dakikada Emin ile karşılık verdi. Müsabakanın 36. dakikasında Sütlüce bir penaltı vuruşundan dayararlanamadı. 41. dakikada ise Enes 25 metreden attığı güzel gol ile Sütlüce'yi 1-2 öne geçirdi.
Maçın ikinci yarısı Haliç'in üstünlüğü ile geçti. 72. dakikada oyuna sonradan giren Hakan Mustafa'nın güzel pasında Haliç'in 2. golünü kaydetti. Maç bu sonuçla sona ererken, her iki takımının da son derece centilmence ve dostça mücadelesi dikkatimizi çekti.

Haliç 30/08/2008 Cumartesi günü saat 16.00'da Yıldıztabya Stadı'nda Galataspor ile bir hazılık maçı yapacak. Sütlüce ise yine aynı tarihte Sezon Açılışında saat 18.00'de Kağıthane Güllüoğluspor ile karşılacak.

KÜÇÜKÇEKMECESPOR: 1 MUSTAFAKEMALPAŞASPOR: 0

7 yorum:

Adsız dedi ki...

29,08,2008 tarihinde saat 18:00 de sultanbeyliği belediye stadında.sultanbeyliği belediye dolayobaspor maçı oynanacaktır.dolayobanın yeni transferleri,leventspordan tolga bayrampaşadan ömer amatör millide top koşturan erdal b.yeşilbağlardan ulaş bitlis özgüzeldereden saffet bu karşılaşmada forma giyecekler.karşılaşmanın çok çetin geçeceğini söyleye biliriz.her iki takımada başarılar dileriz.

Adsız dedi ki...

çarşamba günü oynandı:
K.çekmecespor 1-0 M.Kemalpaşaspor

Adsız dedi ki...

Çekmecenin dünkü m.kemalpaşa macını syrettim cocuklar gerçekten birbirlerine ii kenetlenmişler ben bi cekmeceli sakin olarak bu cocuklara bu sene güveniyorum ve taraftarımızdan da bunu beklerim ... İnş bu cocuklar degerlendirilir...

Adsız dedi ki...

bu senenin yıldızı emin olack heralde

Adsız dedi ki...

m.kemalpaşanın hazırlık maçını izlenen varmı nasıl bir takım bu sen ne yapabilir ölüm grubu olan 3. grupta

Adsız dedi ki...

Valla kardeşim ben K.çekmece- M.kemalpaşa maçından izlenimim m.kemalpaşa pozisyona bile giremedi.kontra atakları güzel değerlendiremedi bir kaç pozisyonları auto a gitti veya direkten döndü.Benim bu maçtan izlenimim böyle.Hee diğer maçlarda nasıldır onu bilemem.

Adsız dedi ki...

k.çekmece bu sene gençlerle yola devam edecek diye duydum bu ne kadar doğru Ayrıca nasıl bir ekip kurdu çekmece

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.