Perşembe, Ağustos 21, 2008

İstanbul'da hazırlık maçları (Çarşamba)

SULTANBEYLİ BLD: 2 SELİMİYESPOR: 2

HABER-YORUM: HİLMİ KARADENİZ
Zevkli ve çekişmeli geçen maçın ilk yarısı karşılıklı atılan birer golle berabere bitti. İkinci yarıda iyi oyunuyla Selimiye öne geçmesine rağmen son 20 dakikadaki baskılı oyunuyla ev sahibi maçta tekrar eşitliği sağladı. Bitime 5 dakika kala kazandığı penaltıdan Arda'yla yararlanamayan Sultanbeyli Belediyespor, galibiyeti kaçıran taraf oldu.
Her iki takım da centilmence mücadele ederek lig için umut verdi. Selimiye genç ve dinamik kadrosuyla bu sene de iyi işler yapacak gibi gözüküyor. Sultanbeyli Belediyespor da defans kurgusunu oturtabilirse zirveye oynayabilir.

KAĞITHANE GÜLLÜOĞLU: 4 TEPEBAĞ KÜLTÜR: 0

HABER: BARBAROS AKKOYUNLU
İstanbul Süper Amatör Küme'de sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Kağıthane Güllüoğluspor, başarılı performansını sürdürdü. Yeşil-Sarılılar henüz bir hazırlık maçında yenilgi yüzü görmedi.

BEYLİKDÜZÜSPOR: 2 HALİÇSPOR: 2

Gürpınar Stadı'nda oynanan ve çok çekişmeli geçen maçın ilk golü 4. dakikada Haliç'ten geldi. Beylikdüzü bu gole 22. dakikada Belgin ile cevap verdi. Belgin 30. dakikada ise güzel bir aşırtma golü ile Haliç kalecisi Alper'i mağlup etmeyi başardı. 41. dakikada Haliç'in kazandığı penaltıyı Beylikdüzüspor kalecisi kurtardı.
Müsabakanın ikinci yarısında Mustafa Kurtaygüzel bir kafa golü ile maça eşitlik getirdi. Haliç oynadığı futbol ile bu sezon çok faydalı işler yapacağının işaretlerini verirken, Beylikdüzü'nde Erhan,Kıvanç ve Belgin maça damgalarını vuran oyuncular oldu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

beylikdüzü bu sene nasıl bir takım kurdu acaba. 3.grupta ilk ikiyi alabilirmi

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...