Perşembe, Ağustos 21, 2008

İstanbul&Trakya'dan haber turu

HAZIRLAYAN: BENAN DİKER

Geçen sezon Malkaraspor'da başarıyla forma giyen Kirman (solda) Velimeşe Belediyespor'da birlilte çalıştığı eski antrenörü Burhanettin Kahraman'la görünüyor.

KİRMAN ÇANTAKÖYSPOR'DA
İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Çantaköyspor Birol'u elden kaçırmanın üzüntüsünü yaşarken Malkaraspor'un sol kanat oyuncusu Kirman Yürük'ü renklerine bağladı. Edirnespor ve Çorluspor'da profesyonel lig tecrübesi, Velimeşe Belediyespor takımında da terfi turnuvasu tecrübesi yaşayan başarılı oyuncu, geçen sezonda Malkaraspor'un en etkili oyuncularından biri olarak dikkat çekmişti.

(Soldan sağa) Ümmet Bora Sönmez-Emrah Balkan-Samet Danış'la Fenerköyspor büyük güç kazandı.

FENERKÖYSPOR TRANSFERE DOYMUYOR

İstanbul 1. Amatör Küme 1.Grup’un yeni ekiplerinden Fenerköyspor yaptığı transferlerle tartışmasız grubunun en büyük favorisi olduğunu bir kere daha kanıtladı.
Geçen sezon Karacabeyspor’a attığı golle Çorlu Sanayispor’u 3. Lig’e terfi maçlarında bir üst tura çıkarmayı başaran orta saha oyuncusu Emrah Balkan, Ayşekadın Gençlerbirliği ile geçen sezon Edirne şampiyonluğu kazanan ve terfi maçlarında da bir üst tur gören Ümmet Bora Sönmez ve geçen sezonu Silivrispor’da tamamlayan Samet Danış yeni sezonda Fenerköyspor’da ter dökecek.

Teknik direktör Hüseyin Karakiraz kadrolarını genelde süper amatör lig takımlarından yapılan transferlerle oluşturduklarını belirtirken takıma en son katılan Ümmet ve Emrah’ın çok tecrübeli ve profesyonel lig tecrübeli oyuncular olduklarını, zor grupta olmalarına rağmen grubu lider olarak tamamlayıp play-off oynamadan İstanbul Süper Amatör Küme’ye çıkmak istediklerini belirtti.

ÇORLU KARADENİZSPOR LİGDEN ÇEKİLDİ

Tekirdağ'da geçen sezon federe olup katıldığı tüm kategorilerde çok parlak bir sezon geçiren Çorlu Karadenizspor bu sezon A takımını ligten çekme kararı aldı. Geçen sezon, ilk sezonunu yaşadığı 2. Amatör'de açık ara şampiyon olup Tekirdağ 1. Amatör Küme'ye yükselen bordo-mavili ekibin başarılı teknik sorumlusu Mustafa Öztürk yaptığı açıklamada, Çorlu Kültürspor'la Süper Amatör Lig'de mücadele verdiklerini (Not: Kulüp yönetimi, Süper Amatör'deki Kültürspor'a da sahip); maliyetlerin arttığı bu zamanda iki takımla mücadele etmenin zor olduğunu belirtti. Karadenizspor olarak altyapı kategorilerinde mücadele etmeye devam edeceklerini belirten genç futbol adamı, alınan çekilme kararının sadece A takımla sınırlı olduğunu sözlerine ekledi.

BİROL ARTIK EDİRNESPORLU
Daha önce Yerel Futbol Sitesi'nde İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Çantaköyspor'la anlaştığını duyurduğumuz Birol Öztürk tercihini Edirnespor'dan yana kullandı. Ailesinin Edirne'de ikamet etmesinin bu kararda etkili olduğunu söyleyen genç golcü, Velimeşe Belediye ve Ayşekadın Gençlerbirliği takımlarında oldukça başarılı sezonlar geçirmişti.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...