Salı, Ağustos 26, 2008

Hadımköyspor'da teknik heyet değişti


HABER: BENAN DİKER
İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup'un iddialı takımlarından Hadımköyspor’da teknik direktör Mustafa Altay’la daha sezon başlamadan yollar ayrıldı. Takımın başına, 2005-2006’ sezonunda Hadımköyspor’a terfi maçlarında 2. kademe oynatan Şükrü Kıroğlu getirildi. Şükrü Hoca 2006-2007’de Tepecik Belediyespor’da (sezonu tamamlamadı), geçen sezon da Gürpınarspor’da (sezonu tamamlayamadı) çalışmıştı. Geçen sezon Tuncay Soyak'ın çalıştırdığı Hadımköyspor'da Mustafa Altay haziran ayında göreve gelmişti.

Yeni sezona kendi tesislerinde çalışarak hazırlanan yeşil-siyahlı ekipte genel kaptan Rahmi Çolak, iç transferde Gürcü oyuncuları David Bakradze ve Davit Datvadze'nin yanısıra Erdoğan Varlı, Ferit Gültepe, Mehmet Nuri İdiğ, Muhammet Uzunalioğlu, Onur Atila, Orhan Fatih Kaşkaş, Salim Görgün ve Yaver Varol’la tekrar anlaştıklarını; dış transferde ise Ayazağaspor’un kalecisi Türker Tunç’u, Dikilitaşspor’dan amatör milli takımda stoper oynayan Muhammet Emin’i, Bandırmaspor’dan Abdullah Uçak’ı, Gürpınarspor’dan Şevki Yılmaz’ı (geçen
sezona Darıca Gençlerbirliği'nde başlamıştı), Güngören Belediyespor’dan Cengiz’i, İzmir Urla Belediyespor’un stoperi Sıddık’ı renklerine bağladıklarını, çok istedikleri iki oyuncuyu daha kadroya dahil etmek istediklerini belirtti.

Genel kaptan Çolak; 6 Eylül Cumartesi günü 16:30’da Ümraniye’de Ümraniyespor’la oynayacakları sezonun açılış maçına kadar lige hazır hale gelmek istediklerini ve bu zor deplasmanda lige iyi bir başlangıç yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

Hadımköyspor geçtiğimiz cumartesi günü hazırlık maçında Bakırköyspor’u 2-1 ile geçerken daha önce de Sivasspor PAF ve Albayrak’ı 3-0'lık skorlarla mağlup etmişti.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

topluca istifa edin

Adsız dedi ki...

bu hocayla nasıl anlasıyorlar anlamıs degilim sevmiyoruz onu

Adsız dedi ki...

hadımköyspordan hiç bi şey olmaz bu transferlerle.hoca değişti.adamlar gitti.ayıptır ya!şevki de anlaşamamış,isa da gidiyomuş rezil ettiniz topluca istifa edin!

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.