Pazar, Ağustos 31, 2008

Fair-Play ödüllerini sahibini buldu


HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul Amatörler liglerinde 2006-2007 ve 2007-2008 Futbol sezonu Süper Amatör Lig,1.Amatör Küme ve 2. Amatör Küme liglerinde Fair-Play ödülü kazanan 18 kulüp, düzenlene törenle ödüllerini aldı.

İstinye Orhan Saka Amatör Evi’nde yapılan ödül törenine İASKF Genel başkanı Sait Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, kulüp Başkanları, yöneticiler ve futbolcular dahil olmak üzere yaklaşık 200 kişi katıldı. Törene katılanların ortak görüşü, bu tür ödüllerin futbol ve spor adına sevindirici olduğuydu. Bir.ok kişi, “Bundan sonra herkes fair-play içinde hareket etmeli. Bunun en güzel örneği de bu akşam görülmektedir. Önemli olan bu fair-play anlayışını devam ettirmek. Geleneksel hale gelecek olan bu yarışma önümüzdeki sezon fair-play adına güzel şeyler kazandıracak. Türk futbolu adına şimdiden hayırlı olsun” dediler.

İASKF Başkanı M. Sait Yücel açılış konuşmasında, toplantıya katılanlara amatörler adına teşekkür ettikten sonra, özetle sloganlarının müsabakaların dostlukla başlayıp, dostlukla bitmesi olduğunu vurgulayarak, Federasyonun bugünlerde içerisinde bulunduğu formatın hizmet üretmek Fair - Play anlayışını daha da geliştirmek olduğunu, amatör sporda kulüplerin öneminin yadsınamaz olduğunu, gönüllü hizmetliler olarak kendilerinin diğer branşlarda da işin içinde olmsı gerekli olduğunu vurguladı. Sporun doğal kaynaklarının amatörler olduğu, amatöre desteğin en önemli görev sayılması gerektiğini her defasında yineleyen Genel Başkan M. Sait Yücel konuşması sonunda bu tür organizasyonların birer gelenek halini alacağının sözünü verdi.
Fair-Play Komitesi tarafından ödüle layık görülen takımlar şöyle:

2006-2007 sezonu

Süper Amatör: 1. Sultanbeyli Bld, 2. Batı Trakya, 3. Selimiye

1. Amatör: 1. Altınyıldızspor, 2. Samandıraspor, 3. Dolayoba Doğanspor

2. Amatör: 1. Kuruçeşmespor, 2. Orhantepespor, 3. Cevizli Kültürspor

2007-2008 sezonu

Süper Amatör: 1. Yıldıztabyaspor, 2. Tozkoparanspor, 3. Leventspor

1. Amatör: 1. Yücespor, 2. Esenlerspor, 3. Sefaköy Kartalspor

2. Amatör: 1. Beştelsizspor, 2. Güneştepespor, 3. Çeliktepespor

Amatör Spor Kulüplerine göstermiş olduğu desteklerden dolayı Kent Yaşam Gazetesi Spor Müdürü Yılmaz AKTEPE, Rumeli TV’de yayımlanan Mehmet Çelik’le Spor Penceresi Programı’nın sunucusu Mehmet ÇELİK, Manşet Gazatesi Spor Müdürü İbrahim KESKİN ve Gerçek Gazetesi Spor Müdürü Hakan SUNGUR’a İASKF Genel başkanı Sait Yücel çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti.

Sefaköy Kartalspor ödülünü alırken...
Törende Küçükpazarspor'a da ödül verildi

Törende kulüplere çeşitli hediyeler verildi.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

BU SENE (2007-2008 SEZONU )DAĞITILAN FAİR-PLAY ÖDÜLLERİNDE BİR TANE ANADOLU YAKASI TAKIMI YOK YAZIKLAR OLSUN İASKF YE İSTFİT İLE ARALARINDAKİ REKABETİ BU TÖRENEDE TAŞIDILAR YAZIKLAR OLSUN. NEYE GÖRE VERİLİYO ACABA BU ÖDÜLLER SAİT BEYİN KEYFİNE GÖREMİ YOKSA BAŞKA KRİTERLERE GÖREMİ VARMI CEVAPLAYABİLECEK BİRİLERİ

Adsız dedi ki...

arkadaşım sen cahil misin.statüden ve kartların sıralamasına göre verildiğinden bile haberin yok!

Adsız dedi ki...

Statü mutatü hikaye, açıklasalardı statüyü hani nerde. Bakıyorum takımların cezalarına hiç kırmızı kart görmeyen takımlar var.

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...