Cuma, Ağustos 22, 2008

Edirne'de kardeşlik maçı: Edirne-Yayla


Bursa kampını tamamlayıp İstanbul'a dönen Şişli Yaylaspor Boş Durmuyor. Yeşil-Beyazlılar Yarın (23.08.2008 Cumartesi ) Edirne'ye Giderek, 25 Kasım Stadı'nda Edirne Süper Amatör Küme ekiplerinden Edirnespor İle Hazırlık Maçı Yapacak. Maçın Başlama Saati İse 17.30 Olarak Açıklandı.
Edirnespor'un 2. Lig'de oynadığı Zamanlarda Bu takımın Formasını Giyen Şişli Yaylaspor Teknik Direktörü Necdet Yılmaz, Eski Takımına Karşı teknik adam Olarak sahaya Çıkacak. Aynı Zamanda daha önce Edirnespor Forması Giyen Diğer Yaylasporlular, Kaptan Ercan Yılmaz Ve Yeni Transferlerden Arif Meşe de eski takımlarına karşı forma giymenin kendileri için onur olduğunu dile getirdiler.
Şişli Yaylaspor, Edirne'den Döndükten Sonra Pazar Günü Saat 12.00'de Feriköy Stadı'nda Halide Edip Adıvarspor İle Karşılaşak Ve Ardından Salı Günü ve Süper Amatör Küme Takımlarından Ayazağaspor İle Bir Hazırlık Maçı Oynayarak Hazırlıklarına Devam Edecek.
Şişli Yaylaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada "Edirnespor Klübü Ve Edirne Halkına Teşekkürü Bir Borç Biliriz. Hocamız Necdet Yılmaz'ı Kucaklayıp Ayırt Etmeyen Edirne Halkına Ve Edirnespor Camiasına Yeni Sezonda Başarılar Diliyoruz" denildi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.