Perşembe, Ağustos 28, 2008

Düğüncülüçiçekspor sezonu açtı


Kırklareli 1. Amatör Küme B Grubu takımlarından Düğüncülüçiçekspor, 2008–2009 yeni futbol sezonu açılışını düzenlenen törenle yaptı.
Düğüncülüçiçekspor Kulüp Başkanı Fahrettin Büyüksoydan, sezon açılışı töreninde yaptığı konuşmada, hedeflerinin Süper Amatör Lige çıkmak olduğunu söyledi.
Büyüksoydan, konuşmasında daha sonra şunları kaydetti: "Düğüncülüçiçekspor, taraftarları ve köy halkı ile bütünleşmiş bir takımdır. Takımdaki oyuncularımızın hemen hemen tamamı kendi köyümüzün çocuklarından oluşmaktadır. Yönetim Kurulu olarak bir hedef belirledik, takımın başarılı olması için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Önümüzdeki sezon Düğüncülüçiçekspor, Süper Amatör Lig'e çıkacaktır. Bizlerin tek isteği taraftarlarımızın maçlarımızda bizleri her zaman desteklemesidir."
Düğüncülü Köyü Stadı'nda düzenlenen törene, Muhtar Vekili Mustafa Kayar, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Kahraman, Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Saim Kırcı, Babaeski 132 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Müdürü Emine Şenol, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özgören, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Dinçer, Zeyteks Tekstil Fabrikası Personel Müdürü Ülkü Tırpancı ve çok sayıda taraftar katıldı.
Sezon açılışında, Düğüncülüçiçeksporlu futbolcular ve teknik ekibin taraftarlara tanıtılmasının ardından, Düğüncülüçiçekspor'un başarısı için Düğüncülü Köyü Stadı'ndaki futbolcu ve taraftarlar hep birlikte dua ettiler. Düğüncülüçiçekspor için kurban kesilmesinden sonra Yeşil-Sarılıalr ile İstanbul 2. Amatör Küme takımlarından Silivri Büyüksineklispor özel bir karşılaşma yaptılar.
Eski Milli Futbol Hakemi Ülkü Tırpancı'nın yönettiği özel karşılaşmada, Düğüncülüçiçekspor karşılaşmadan 2–1 mağlup ayrıldı.

Özel karşılaşma sonrası hazırlık maçlarının bir ölçü olmadığını söyleyen Düğüncülüçiçekspor Antrenörü Mülayim Güler, sezon açılışında ayrıca Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Kahraman'a, takımın flamasını hediye etti.Kulüp Başkanı Fahrettin Büyüksoydan, sezon açılışı sonrası taraftarlara ve konuklara etli pilav ve ayran ikram etti.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.