Pazartesi, Ağustos 25, 2008

50 futbolcu zehirlendi


Bolu'da aynı otelde kamp yapan Vefaspor, Düzcespor ve Zonguldaksporlu toplam 50 futbolcu zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

HABER: EROL EFTEKİN
Bolu’daki bir otelde kampa giren üç futbol takımının 50 sporcusu, gıda zehirlenmesi teşhisiyle tedavi altına alındı. Alınan bilgiye göre, bir otelde kampa giren 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Düzcespor, Zonguldak Süper Amatör Küme ekiplerinden Zonguldakspor ve İstanbul Amatör Süper Küme temsilcisi Vefaspor’dan toplam 50 sporcu, baş dönmesi, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne ve zzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine başvurdu. Gıda zehirlenmesi teşhisi konulan sporcular, tedavi altına alındı.
İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ndeki futbolcular, yemek yedikten sonra rahatsızlandıklarını belirterek, “Oteldeki futbolcuların neredeyse tamamı zehirlenmiş. Neden olduğunu anlayamadık” dediler. Hastane yetkilileri ise futbolcuların baş dönmesi, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye başvurduklarını belirterek, “Futbolculardan 37’si Köroğlu Ünitesi’nde, 13’ü Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altında. Sporcuların sağlık durumları iyi” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...