Perşembe, Temmuz 17, 2008

Zeytinli Bld'den iki transfer daha

Balıkesir Zeytinli Belediyespor'un yeni transferlerinden Güven, daha önce Çorluspor'da profesyonel olarak futbol oynamıştı.

HABER-FOTO: BENAN DİKER
Balıkesir'de iki sezondur aldığı başarılı sonuçlarla Zeytinli Belediyespor, Süper Amatör'deki 2. sezonunda yine iddalı olduğunu gösterdi. İki sezon önce Altınoluk Belediyespor'la, geçen sezon da Zeytinli takımını terfilere götüren teknik patron Yüksel Öksüz ile tekrar anlaşan Sarı-Yeşilliler; Tekirdağ Süper Amatör temsilcilerinden Çorlu Kültürspor’dan 26 yaşındaki Güven İşbilen ve İstanbul Süper Amatör temsilcilerinden Halkalı İFA Spor’dan 29 yaşındaki Özgür Eraslan’ı transfer etti.
26 yaşında olan ve ön libero mevkiinde oynayan Güven İşbilen; Tepecik Belediyespor ve Çorluspor’da profesyonel oynarken, Silivrispor, Büyükkarıştıran Belediyespor,Velimeşe Belediyespor ve Çorlu Kültürspor’da amatör olarak top koşturdu.
29 yaşındaki, sol bek mevkiinde oynayan Özgür Eraslan ise iki sezon önce Tuzlaspor ile terfilerde ikinci kademeyi görürken, geçen sezonu İstanbul Süper Amatör temsilcilerinden Halkalı İFA Spor’da tamamladı. Özgür’ün ikiz kardeşi Fuat Eraslan’ın da bu sezon Bank Asya 1. Lig temsilcilerinden Karşıyaka’da oynayacağını belirtelim.

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.