Perşembe, Temmuz 31, 2008

Zeytinli Belediyespor da Gölcük’ü seçti


HABER-FOTO: BAŞAR UÇAR
Balıkesir Süper Amatör Lig temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyespor’dan sonra ligdeki rakiplerinden Zeytinli Belediyespor da Gölcük Yaylası’na gelerek kampa girdi. Gölcük Otel’de konaklayan ekip 10 gün boyunca yeni sezona hazırlanacak. Geçtiğimiz yıl süper amatördeki ilk sezonunda ikinci olarak sürpriz yaratan ve terfilere giden sarı-yeşilli ekip, ilk maçta Bursa Zaferspor'a elenmişti.
Teknik direktör Yüksel Öksüz’le devam kararı alan Zeytinli, geçen yılki kadrodan dört oyuncunun yanı sıra birçok transfer yaparak kadrosunu oluşturuyor. 4-5 ismi performanslarına göre deneyecek olan Balıkesir temsilcisi genç takımdan bazı futbolcuları da kampa dahil etti.
Gölcük’teki kamp boyunca hazırlık maçı yapmayacaklarını ifade eden teknik direktör Yüksel Öksüz, “1.amatörden süper amatöre çıktığımız ilk sezonda ikinci olarak herkesi şaşırttık. Ancak terfi maçlarında tecrübesizliğimize yenildik. Bu sezon da aynı başarıyı göstererek bu kez 3. lig hedefine ulaşmak istiyoruz. Geçen sezon öncesi de Gölcük’te kamp yapmıştık. Buradaki kamp performansımızı olumlu etkilemişti. Buradaki şartlardan çok memnunuz” şeklinde konuştu.
Ayrıca Aliağa Belediyespor’u satın alarak TFF 3. lige çıkan Göztepe’nin gelecek hafta Gölcük’te kampa gireceği öğrenildi.
Başar UÇAR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.