Cuma, Temmuz 18, 2008

Tufanoğlu, Alibey'in yeni sponsoru


HABER-FOTO: ENGİN AKIN
İstanbul Süper Amatör Küme'de yeni sezona iddialı girmek isteyen Alibeyspor, tüm forma, eşofman ve diğer tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan sponsorunu buldu. Silivri ve bölgesinde yaptığı inşaatlarla adını duyuran Tufanoğlu İnşaat Şirketi, Yeşil-Kırmızılılar'a yeni sezonda malzeme sponsoru oldu. Dün yapılan görüşmelerin ardından Tufanoğlu İnşaatın sahibi İlyas Kurt’un elinden çekini alan Alibeyspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Tonta ve Genel Kaptan Özcan Öztürk malzemelerin siparişlerini verdi.

“Hedeflerimiz var”
Dün Tufanoğlu İnşaat Şirketinde şirket sahibi İlyas Kurt ile görüşen Alibeyspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Tonta yaptığı açıklamada; "Kulüp olarak Tufanoğlu İnşaat ile bir yıllık malzeme sponsorluğu anlaşmamızı imzaladık. Bu anlaşma ile kulübümüzün tüm malzemelerini Tufanoğlu İnşaat karşılayacak. Gerçekten böyle bir anlaşmaya ihtiyacımız vardı. Yeni sezonda hedeflerimiz var, bu hedeflerimize ulaşabilmek adına her türlü desteğe ihtiyacımız bulunmaktadır. Tufanoğlu İnşaatın sahibi İlyas Kurt ile bir yıllık bir anlaşma yaptık. İlyas Kurt gerçekten sporu seven bir arkadaşımız. Böyle sporu seven ve yardım etmek isteyen tüm iş adamlarımızı bekliyoruz. Şu an yeni sezon için bir takım eksikliklerimiz kaldı onları da hallettiğimiz zaman yeni sezona bomba gibi girebiliriz. Bizim gücümüz ortada her türlü katkıya açığız. Yardımlarından dolayı yatırımlarını ilçemizde yapan Sayın İlyas Kurt’a teşekkürlerimizi kulübüm adına sunarım” dedi.

“Yeni sezonda iddialıyız”
Alibeyspor Genel Kaptanı Özcan Öztürk ise yaptığı açıklamada; “Firma sahibi İlyas Kurt beye yardımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunarım. Tam ihtiyacımızın olduğu anda hızır gibi yetişti diyebilirim. Malzeme sorununu hallettik. Şimdi birkaç sorunumuz kaldı onları da hallettikten sonra bomba gibi bir takım yaparak yeni sezonda iddialı olmak istiyoruz” dedi.

“Alibeyspor’un destekçisiyiz”
Tufanoğlu İnşaatın sahibi İlyas Kurt ise yaptığı açıklamada; "Firma olarak hemen her ortamda amatör spor kulüplerimize desteğimiz olmuştur. Bu durum adeta şirketimizin politikası haline gelmiştir. Alibeyspor da bu bağlamda bizden yardımını almaktadır. Gençliğimizde spora olan yatkınlığımız bilinmektedir. Şu anda bile işlerimden fırsat bulduğum vakitlerimde de spor yapmaya gayret ediyorum. Tufanoğlu İnşaat olarak Alibeyspor’un başarısına katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bizlere. Gençlerimizin gelişmesinde en önemli faktör olan kulüplerimizin desteklenmesi gerektiğine inanırım. Gençliğe yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırım olduğunu bilmekteyiz. Alibeyspor’un her zaman destekçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.