Pazar, Temmuz 27, 2008

Silivrispor’un alt yapısı çalışıyor


HABER-FOTO: ENGİN AKIN
Silivrispor alt yapısını teşkil eden minik ve miniminik kategorisindeki minik yürekler dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Geçen sezon büyük başarılara imza takımın başarılı çalıştırıcıları olan Serhan ve Uğur hoca yeni sezon için çalışmalarına Şahin Spor Tesisleri'nde devam ediyor.
Uğur Alper açıklamasında “Silivrispor olarak alt yapıya çok büyük bir önem veriyoruz. Verdiğimiz bu öneminde sonuçlarını her yıl büyük kulüplere gönderdiğimiz oyuncularla görmekteyiz” dedi.
Silivri futboluna yıldız oyuncular yetiştirmek adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Silivrispor Alt Yapı antrenörü; Uğur Alper, takım olarak alt yapıya çok önem verdiklerini dile getirdi. Alper, şunları kaydetti: "Alt yapıya büyük önem veriyoruz. Takımımız, Yaz Okulu çalışmalarına 1 Temmuz tarihinden itibaren başladı. Antrenmanlarımız, hafta içi her gün 09:00-13:00 saatleri arasında Şahin Spor Tesislerinde gerçekleşmektedir. 7-9, 9-11 ve 11-13 yaş grupları olmak üzere toplam 3 grup halinde 118 sporcumuz, çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmamız Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek olan Yaz Futbol Okulumuz, tamamlanacaktır."

2 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel açıklamalar ve bende orda çok güzel çekilmişim
tabi arkadaşlarımda

Adsız dedi ki...

çok süper

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.