Perşembe, Temmuz 17, 2008

Sapancaspor zirveye oynayacak


Sakarya Süper Amatör Küme'nin yeni ekiplerinden Sapanca Gençlikspor'un Kulüp Başkanı Mehmet Alpay (fotoğrafta) geçen sezon 1. Amatör'de şampiyon olan takımı koruyacaklarını ve nokta transferler yapacaklarını belirti.

Başarı için buradayız
Sapanca Gençlikspor Kulüp Başkanı Mehmet Alpay zorlu lig öncesi yüreklere su serpti... Süper Lig'de zirveye oynayacak bir takım kuracaklarını ifade eden Alpay, "Bunun için elimizden geleni yapacağız. İlk önce iç transferi halledip, ardından dış transfere yöneleceğiz. Dış transferde alacağımız oyuncular ise bizleri başarıya götürecek isimler olacak" dedi.

3. Lig düzeyindeyiz
2 sezon önce Süper Lig'den şansız bir şekilde düştüklerini ve artık bu tür şansızlıklarla karşı karşıya kalacaklarına inanmadığını ifade eden Başkan Alpay, "Bu sezon kuracağımız takım Sakarya amatör futboluna ses getirecek. Tesislerimiz ve imkanlarımızla 3. Lig düzeyinde bir takımız. Kısa zamanda asıl yerimiz olan 3. Lig'e çıkmak için çalışmaları başlatacağız. Sapanca halkı süper bir takım izlemeye hazır olsun" diye konuştu.

"Arayışlar sürüyor"
Sapanca Gençlikspor'un başarılı antrenörü Mustafa Özbey, transfer arayışlarının sürdürdüğünü ifade ederek, çok yönlü bir takım kuracaklarını ifade etti. Özbey, "Bu sezon gerçekten çok fantastik bir takım kuracağız, Sapancaspor'un sürekli olması gereken zirve için oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: http://www.sapancaspor.net/

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...