Pazartesi, Temmuz 28, 2008

Ömer Çetinkaya asker oluyor


Geçen sezon İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Ümraniyespor'da başarıyla forma giyen stoper Ömer Çetinkaya ağustos ayında vatani görevini yapmak üzere birliğine teslim olacak. Beden Eğitimi öğretmenliği mezunu olan 27 yaşındaki futbolcu, Tuzla'da gireceği yedek subaylık sınavının sonucuna göre kısa dönem er veya uzun dönem asteğmen olarak vatani görevini yerine getirecek.
Savunmada olduğu kadar zaman zaman hücumda da etkili olan, hava toplarına hakimiyeti ve hızıyla dikkat çeken Ömer, sezonun bitmesinden sonra bir süre Ümraniyespor'la idmanlara çıktığını, Kırmızı-Beyazlı yöneticilerin askerlik sonrası kapılarının kendisine açık olduğunu söylediğini dile getirerek, Ümraniyespor yönetimine teşekkür etti.
Beşiktaş altyapısında yetişen Ömer, Eyüpspor macerasından sonra 4 yıl Tepecik Belediyespor forması giymiş ve bu takımla 3. Lig'e yükselme sevinci yaşamıştı. Ömer Çetinkaya ayrıca Beylikdüzüspor ve Ümraniyespor formalarıyla terfilerde final ve yarı final heyecanları yaşadı. Ömer ayrıca geçen sezon Amatör Milli Takım formasını da giydi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.