Pazar, Temmuz 27, 2008

Küçükköyspor'da Hacıarifoğlu dönemi


HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
Geçtiğimiz sezon 2. Lig'den düştükten sonra adeta sahipsizliğe itilen Küçükköyspor’da olağanüstü kongre yapıldı.
Tesislerde yapılan ve tek liste ile gidilen kongrede 300 üyeden 30'u hazır bulundu. Gündem gereği saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinden sonra Divan Heyeti teşekkür ettirildi.
Divan başkanlığını Ekrem Karol, üyeliklerini ise Ali Yıldırım ve Derya Erkal seçildi.
Daha sonra faaliyet ve denetleme raporları okundu ve genel kurula raporlar oylamaya sunuldu. Genel kurul tarafından raporlar oy birliği ile kabul edildi. Yapılan Seçimlerde ise oyların tamamını alan Selami Hacıarifoğlu, Küçükköyspor’un yeni başkanı seçilirken yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
Seyit Ateş
İbrahim Cengiz
Semat Yüce
Olgun Karamanoğlu
Selçuk Yılmaz
Yılmaz Sucu
Ramazan İlhanlı
Yaşar Bodur
İsmail Saraç
Erdoğan Topgül
Selahattin kahraman
Selahattin Yavuz.

Yeşil-Siyahlı ekibin çiçeği burnuna başkan Selami Hacıarifoğlu, kongre sonrası yaptığı konuşmada, daha önce bu görevde bulunmuş yöneticilerin kendilerine yol göstermeleri, tecrübelerine dayanarak destek olmalarını istediğini belirterek, her kesimin desteğini almaları gerektiğini, kırgınlıklara, küskünlüklere gerek olmadığını ifade etti. Yeni kurulacak takım için 'Şampiyon olacak'' demenin biraz hayalperestlik olacağını kaydeden Hacıarifoğlu, ''Gücümüzün yettiği kadar transfere yöneleceğiz. Yani şu an pembe tablolar çizemiyoruz maalesef. Elimizden geldiği kadar kendi iç kaynaklarımızla, değerli Küçükköylü hemşehrilerimizin desteğiyle, Sayın Bölge milletvekilleri, sayın kaymakamımız ve Sayın belediye başkanımızın maddi ve manevi destekleriyle Küçükköyspor'u bu mevcut durumundan layık olduğu yere inşallah çekeceğiz'' diye konuştu.

Daha önceki yönetimde üyeler için lokal olarak kullanılan ve zarar ettiği gerekçesi ile kapatılan bina kapıları pencereleri sökülerek İçersinde bulunan masa sandalye ve değerli eşyaları kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yağmalandığını dile getiren Başkan Selami Hacıarifoğlu, "Küçüköyspor’un tarihinde ilk olarak sahipsizliğe itildiğini gördük. Tabii ki buna gönlümüz elvermedi. 650 milyar lira borçla devraldığımız kulüpte bir tane bile sözleşmeli futbolcu olmadığı gibi adeta bir iskeleti kalan lokal binamızı yeniden restore etmemiz için de 150 milyar lira harcama yapmamız gerekiyor. Sahamızın suni çimi de sulanmadığı için yanmış. Görüldüğü gibi yönetim olarak büyük bir enkazın altına girdik. Bu enkazın altından kalkabilmemiz için bir kere daha söylüyorum. Sayın Bölge milletvekilleri, sayın kaymakamımız, Sayın belediye başkanımızın, bölgede bulunan sivil toplum kuruluşlarımızın ve kıymetli iş adamlarımızın maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Küçükköyspor'un kulüp lokali kimliği belirsiz kişilerce yağmalandı.

'Yeni bir sayfa açtık'
Küçükköysporlu taraftarlar, Başkan Selami Hacıarifoğlu ve ekibine tam destek vereceklerini belirterek, "Selami Başkanı çok seviyoruz . Bizler 12 adam olarak her konuda tam destek olacağız” dediler
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol’un gerçek bir Küçükköylü olduğunu dile getiren taraftarlar, "Artık geçmişte yaşanan gırgırlıklar ve tatsız olaylar unutması gerek. Bu gibi sürtüşmeler her zaman Kulübümüze zarar verir. Sayın Erhan Erol bizim de belediye başkanımız. Tabi ki bize de sahip çıkacak. Ancak her şey iyi niyet çerçevesinde olur. Yeni sezonda Başkanımızı yanımızda görmek istiyoruz" şeklinde konuştular.

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.