Pazartesi, Temmuz 28, 2008

Kayaspor'dan başarılı performans


Kırklareli İli takımlarından Kırklareli Kayaspor, her yıl Babaeski ilçesinde düzenlenen Babaeski Tarım Festivali kapsamında düzenlenen futbol turnuvası'na katıldı. Bu yıl 38.'incisi düzenlenecek olan Babaeski Tarım Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen minikler turnuvasında Kayaspor Babaeski Galatasaraylılar Derneği'ni 5-0 yenmeyi başardı. Baştan sona Kayaspor üstünlüğüyle süren mücadeleye Kayaspor Suat (Mehmet), Cevdet (Furkan Idiğ), Fehmi (Ulaş), Burak (Çağatay), Kerem (Metehan), Mert (Hasan), Gürkan (Furkan Çolakoğlu), Berkan (Yasin) şeklinde çıktı.
Kayaspor Teknik Direktörü Özay Balcı Babaeski Tarım Festivali kapsamında iki yıldır final oynadıklarını belirterek "Babaeski Tarım Festivali Turnuvasında amacımız iyi futbol oynamakla birlikte bu yılda gruptan çıkarak finale kalabilmektir. Ilk müsabakamızda Lüleburgaz Galatasaraylılar Derneğiyle 5-5 berabere kaldık. Bu müsabakada bizi sevindiren 3-0 geriden gelen oyuncularımızın maçı bırakmayıp sonuna kadar mücadele etmeleridr. Ikinci maçımızda da Babaeski Galatasaraylılar Derneğini 5-0 farklı bir skorla yenmemizden çok oynadığımız oyun girdiğimiz gol pozisyonları ve mücadele arzumuz beni fazlasıyla memnun etmiştir. Futbolda peşin hükümlü olmamakla birlikte gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantiledik" dedi.

Kaynak: Kırklar Haber

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.