Cumartesi, Temmuz 19, 2008

Kapaklıspor erken başladı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de Çerkezköy ilçesini temsil edecek olan, Süper Amatör Küme'nin yeni ekiplerinden Kapaklıspor sezon hazırlıklarının startını verdi. Kapaklı Sahası'nda ilk antrenmanına çıkan Kapaklıspor hazırlıklarını sezon başlangıcına kadar haftada üç idman ile sürdürecek.
Kapaklı Sahası'nda gerçekleşen ilk antrenmana Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklıspor Başkanı Güray Danacı ve Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda yeni transferler yer almadı. Isınma hareketlerinin ardından kültür-fizik hareketleri ile devam eden antrenman çift kale maç ile sürdü. Son olarak düz koşu yapan futbolcular antrenmanı tamamladılar.

'Üst sıralar için mücadele edeceğiz'
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yeni sezon için umutlu konuşarak, ''Kapaklıspor Süper Amatör Lig'de üst sıralar için mücadele edecek. Şu an antrenmanlarda geçen yıl kadroda bulunan oyuncular var. Yapılacak transferlerle birlikte kadromuzu genişleteceğiz. Sonrada kadroya katılacak yeni isimlerle birlikte çalışmalara devam edilecek'' dedi.

'Şampiyon kadroyu koruduk'
Kapaklıspor Teknik Direktörü Zafer Çavuş ise geçen yılki kadroya yeni isimlerin dahil olacağını, bundan dolayı da takım içerisinde uyumu tam olarak sağlayabilmek için çalışmalara erken start verdiklerini söyledi. Zafer Çavuş, Lige yaklaşık olarak iki aylık bir zaman diliminin kaldığını ve kalan zamanın da en iyi şekilde değerlendirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Çavuş, sözlerine şöyle devam etti: ''İlk antrenmanımıza çıktık. 1. Amatör Küme'de şampiyonluğu yakalayan kadromuzu koruyoruz. Takıma yeni katılacak yeni isimlerle birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her iki grubu da en iyi şekilde kaynaştırmak için hazırlıklarımıza ara vermeden devam edeceğiz."

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.