Çarşamba, Temmuz 23, 2008

Güney Yıldızı’nın hesapları seneye


HABER-FOTO: EFKAN BUCAK
İstanbul 1. Amatör Küme takımlarından Nurtepe Güney Yıldızıspor, bu sezonu bir geçiş sezonu olarak görüyor ve tüm hesaplarını 2009-2010 sezonunda şampiyonluk üzerine kuruyor.
2005’te kurulan, geçen sezon 1. Amatör’de 5. Grup’u yedinci sırada tamamlayan Mavi-Beyazlılar’ı tecrübeli teknik adam Talat Çelik (fotoğrafta) çalıştırıyor. İsmi Hürriyetgücü’yle özdeşleşen Çelik’in yönetimindeki Sarı-Siyahlılar, Ayazağaspor’un 3. Lig’e çıktığı sezon rakibine ilk kademenin finalinde penaltılarla elenmişti. Çelik ayrıca minik ve yıldız takımlar seviyesinde birçok kez Hürriyetgücü’yle Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşadı.
Bu sezon genç bir kardı oluşturduklarını dile getiren Güney Yıldızıspor Teknik Direktörü Talat Çelik, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Geçen yılki 14-16 yaş grubumuzu bu yıl A takıma yükselttik, yolumuza onlarla devam edeceğiz. Takımda onlara ağabeylik edebilecek, 3-4 tane futbolcumu var. Kulübümüzün imkanları son derece kısıtlı, bununla birlikte yine de takımdan bir beklenti elbette var. Ben bu sezonu hazırlık dönemi olarak görüyorum. Gelecek sezonsa mutlaka şampiyonluğa oynamak istiyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.