Pazartesi, Temmuz 14, 2008

Feriköy, yeni sezona 'merhaba' dedi


HABER-FOTO: ERSİN AKTÜRK
İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Feriköyspor iç ve dış transfer çalışmalarını bitirdi ve hazırlıklarını başladı. Kulüp Başkanı Oktay Ertuğrul, şampiyonluk için güçlü bir kadro oluşturduklarını söyledi. Yeni sezonda hedeflerinin 3. Lig olduğunu belirten Ertuğrul, "3. Lig hasretimizin yeni sezonda bitmesini istiyoruz" dedi.
Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan yönetim futbolcu yemeğinde konuşan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 81 yıllık bir kulübün yerinin burası olmadığını üstüne basarak vurguladı ve her sezon oldugu gibi bu sezon da tam destek vereceklerinin sözünü verdi. Daha sonra söz alan Feriköyspor Kulüp Başkanı Oktay Ertuğrul, "Ben ve ekibim bizlere güvenenleri bu sene mahcup etmeyeceğiz, tüm imkanları seferber edip bu sene Allah’ın izniyle şampiyonluk sevincini hep beraber yaşayacağız. Geçen seneki başarılı olan kadromuzdaki futbolcularımızın büyük çoğunluğu ile anlaştık. 15 gün kendi tesislerimizde, daha sonra 14 günlük kamp çalışmasından sonra kendi tesislerimizde ligin başlamasını bekleyecegiz. 11 dış trasfer ve 13 iç trasferle sezona başladık. Tüm Feriköylülere ve amatör spor ailesine hayırlısı olması dilegiyle" diye konuştu.

Şişli Belediye Başkanı mustafa Sarıgül, Feriköyspor'a bu sezon da destek olacaklarını söyledi.
Yeni transferler (soldan sağa): Önder Okutan ve Barış Tüker (Yeniköy), Hakan Şafak (İstanbul Bayburt), Yavuz Kavunç (Bandırma)
Soldan sağa: Kenan Çakır (Öz Şişli), Uğur Kaplandar ve Alper Okutan (Dikilitaş), Erhan Börklü (Karadeniz), Ersoy Aslan (Levent)
Kaleci antrenörü: Serdar Ünsal

www.ferikoyspor.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yeni sezonda başarılar feriköye umarım bu sene 3 lig hasrete son verirler.
okmeydanı taraftarı

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.