Perşembe, Temmuz 31, 2008

Çerkezköy Bld. antrenmanlara başladı


Geçtiğimiz sezon yaklaşık 900 bin YTL harcayarak Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan ancak terfilerde daha ilk maçta yenilerek geri dönen Çerkezköy Belediyespor 2008-09 sezonunu yaptığı idman ile resmen açtı.
Çeşitli kulüplerden getirilen yaklaşık 30 kadar yeni futbolcunun denenmeye de başladığı ilk idmanda, anlaşılan oyuncular da ilk çalışmaya katıldılar.
Teknik Direktör Fikret Kıyak ve yardımcı antrenör Sefer Ekizoğlu nezaretinde gerçekleştirilen idman da futbolculara kondisyon yüklemesi yapılırken, Genel Kaptan Sedat Taşkın ve Voleybol Şube Sorumlusu Salih Yılmaz'da açılışta hazır bulundular.
Genç takımdan da 5 oyuncunun A takıma çıkarılacağını belirten Çerkezköy Belediyespor'un çiçeği burnunda Genel Kaptanı Sedat Taşkın, "Çerkezköy Belediyespor olarak hedefimizi yine zirve olarak belirledik. Yapacağımız çalışmalar ile zirvede yer almak için mücadele edeceğiz. Şu anda daha yeni sezona başladık ve henüz bir kadro oluşturmadık. Eski oyuncularımızdan Hasan Koç, İdris ve Yasin'i tekrar kadromuza kattık. Oyuncu seçimlerinden sonra sezon maratonu için kampa gireceğiz ve takım tamamen lige konsantre olacak. Bu sene hedefimiz yine zirve" dedi.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...