Pazar, Temmuz 27, 2008

Düğüncülüçiçekspor'da dayanışma gecesi

Kırklareli 1. Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden Düğüncülüçiçekspor, "Taraftar Dayanışma Gecesi" düzenledi.
Alpullu Beldesi, Şelale Restaurant Canlı Alabalık tesislerinde düzenlenen yemekli ve müzik eşliğindeki gecede; Düğüncülü Köyü Muhtarı Ethem Kalender, Düğüncülüçiçekspor Kulübü Başkanı Fahrettin Büyüksoydan, Antrenör Mülayim Güler ve Yönetim Kurulu Üyeleri gelen konukları kapıda karşıladı.
Trakya'nın kadife sesli yerel sanatçılarından Bülent Çetinkol'un sunuculuğunu yaptığı güzel gecede, Kulübün yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ve futbolcuları konuklara tanıtıldı.
Çetinkol, gecede ayrıca gol kralı kaptan Mülayim Güler'in formasını açık artırmaya çıkardı. Formayı, açık artırmaya Kıbrıs gezisinden katılan Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi Hilmi Kahraman kazandı.
Kulüp Başkanı Fahrettin Büyüksoydan, "Düğüncülüçiçekspor yeni futbol sezonunda yine kendi çocukları ile ligde mücadelesini en iyi şekilde sürdürerek hedeflediği Süper Amatör Küme'ye çıkacaktır" dedi.
Geceye; Trakya Birlik Kırklareli, Lüleburgaz, Babaeski, Ahmetbey Beldesi Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Yönetim Kurulu Üyeleri, Babaeski Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve İl Genel Meclis Üyesi Başkanı Türkay Topal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Babaeski Ziraat Odası Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Amatör Spor Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri, Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri, Zeyteks Tekstil Fabrikası Personel Müdürü Ülkü Tırpancı ve Sendika Temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda tanınmış işadamı katıldı.
Çetinkol, gecede ayrıca oğlu Piyanist Şantör Levent Çetinkol ile birlikte Rumeli türkülerini seslendirerek konuklara muhteşem bir müzik ziyafeti çekti.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...